3.94 FT Išardomi eglutę Blizgučiais, Kalėdų Medžio Dirbtinis Pieštuku Blizgančiais Medžių Židinys Šalies Apdaila

Nauja

€16.69

/ €20.87

Yra sandėlyje

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

KALĖDŲ EGLUTĖ - Į 3.94 FT-iki blizgučiais, dirbtinės kalėdų eglutės funkcijų, kibirkščiuojantis blizgučiai, kurie palaiko flash, net jei tai nėra šviesos eilutę šviesoje, jei pridėta žibintai, dėl ko ji atrodo gražiau tamsoje. (atkreipkite dėmesį: 3.94 PĖDŲ eglutę nėra ateis su styginių žibintai.jums reikia nusipirkti žibintai atskirai.) norėdami suteikti jums gyvas temą savo kalėdų šventės, puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

LENGVA SURINKTI IR SAUGOJIMAS - Jokios priemones, kurių reikia, tiesiog 2 minutes surinkti.funkcijos pull-up dizainas lengvas kalėdų preparatai.Išardomi & Daugkartinio naudojimo,patogus imtis žemyn ir pakuoti toli dėžutės kito atostogų,ji užima labai mažai vietos.

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS, STATYBOS - Sukurta su elegancija ir ilgaamžiškumas galvoje.turime pastatyti šią dirbtinę eglutę su aukščiausios kokybės PET ir metalo už papildomą patvarumą, pailgina tarnavimo laiką ir tikrąją vertę už savo pinigus.

TINKA BET koks PLOTAS - vidaus, Lauko,tai nereiškia, užima labai daug vietos, kaip tradicinės eglutės.mūsų 5ft išardomi kalėdų eglutė yra puikus nedidelis butas/ miegamasis/svetainė/ valgomasis/ office/ klasėje ar kitų mažų erdvių.puikiai atrodo su 2vnt kiekvienoje pusėje, židinys.galite dekoruoti savo šaliai,pavyzdžiui, gimtadienio / kalėdų / baby shower / welcome / vestuves / šventė / jubiliejų / mokyklos /mokyklos baigimo / dance / įstaigos/ įmonės, partijos ir dar daugiau.

DOVANA - Puiki dovana šeimai, vaikams ir draugams.mes labai didžiuojamės, kad mūsų Kalėdų Eglutė, ir mes esame tikri, jums patiks, kiek mes.

Kaip naudoti?

1.Įdiegti bazė - plastikiniai trikojis stovas.pastatyti bazę ir plastiko pėdas.

2.Įdėkite plonas metalo centras polių.

3.Nustatyti blizgučiais, medis, tiesiog ištraukite jį per bazę ir stulpų.

Spalva: žalia

Medžiaga: PET, metalinės

Dydis: aukštis apie 120cm

Pakuotės Turinys:

1 x Kalėdų Blizgučiais Medis

PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ.

1. Tai geriausia vieta, kurioje ji stovės įdėti, o ne gauti iškilioji iki naminių gyvūnų ar žmonių.

2.Prašome rūpintis ir jį apsaugoti, kai naudojant lauke, e.g.lauko veranda.Šis medis nėra sunkiųjų pakankamai.Norėdami išvengti jo pūtimo daugiau ar pučia toli, tai geriau įdėti kažką sunkaus, tokių kaip akmens fix bazė, ar imtis jį žemyn, jei vėjuota.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie bendradarbiavimo klausimus, susijusius su:

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka" , mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimo:

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.muzikosperlai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.muzikosperlai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Žymos: girlianda blizgučiais, cristmass, vaivorykštė tapetai miegamajame, pušis, dirbtinis pušis, užuolaidų roll, christma medis, saulės kalėdų eglutės ornamentu, 2 metrų kalėdų eglė, hb pieštukas

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

3.94 FT Išardomi eglutę Blizgučiais, Kalėdų Medžio Dirbtinis Pieštuku Blizgančiais Medžių Židinys Šalies Apdaila

3.94 FT Išardomi eglutę Blizgučiais, Kalėdų Medžio Dirbtinis Pieštuku Blizgančiais Medžių Židinys Šalies Apdaila

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float:

Panašūs produktai