"Adobe" Gyvosios CC 2018 2D Animacija Adobe Flash Animacija Laimėti

Nauja

€10.24

/ €20.48

Yra sandėlyje

"ADOBE" GYVOSIOS CC 2020 Profesionalus ir efektyvus praktinių H5 animacijos įrankis Win/Mac

ATKREIPKITE DĖMESĮ: :Už šį produktą, mes atsiųsime atsisiųskite adresą per www.muzikosperlai.lt informaciją, atsisiųsti ir aktyvinti programinę įrangą adresą.

1.Po aktyvinti programinę įrangą, tik diegimo paketas bus išsiųstas elektroniniu paštu.

2.Iš anksto suaktyvinti programinę įrangą, todėl jokio klavišo yra nurodyta ar reikalaujama.

3.Ji gali būti naudojama neribotą laiką,

OS: Adobe

OS: "Windows", "Mac"

Dizainas, interaktyvios vektorinius ir rastrinius animacija, žaidimų, programų ir interneto.Pareikšti karikatūros ir reklama, skelbimai į gyvenimą.Ir pridėti veiksmų vadovėliai ir infografika.Su Animuoti, galite greitai publikuoti daugelyje platformų ir pasiekti žiūrovai ant darbastalio, mobilus, ir TV.

Hello dear klientas, Mes atsiųsime produktas jums įsigyti per pašto dėžutę, galite į kairę, arba mes atsiųsime ją per langą.Jei jums kyla kokių nors problemų aktyvinimo proceso metu, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, ir mes pasistengsime ją išspręsti jums kuo greičiau.

Žymos: miniatiūriniai iškamšos, adob photoshop, amiibo gyvūnų kirtimo naujas horizontas, amiibo kortelės gyvūnų kirtimo pack, canon blykstė, 10 win, "adobe creative debesys, Hp pavilion 15, adob, Win

Sertifikavimo PSE
Tipas IDE Kabeliai
Kilmės PAGAL(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

"Adobe" Gyvosios CC 2018 2D Animacija Adobe Flash Animacija Laimėti

ADOBE GYVOSIOS CC 2020 Profesionalus ir efektyvus praktinių H5 animacijos įrankis Win/Mac ATKREIPKITE DĖMESĮ: :Už šį produktą, mes atsiųsime atsisiųskite adresą per www.muzikosperlai.lt informaciją, atsisiųsti ir aktyvinti programinę įrangą

Panašūs produktai