Dukart Sluoksnių Muilo Dėžutė Virtuvės Įrankiai, Vonios Reikmenys, Muilas Patiekalas Siurbimo Turėtojas Saugojimo Krepšys Lipnios Muilo Dėžutė Stovi 4

Nauja

€6.75

/ €9.13

Yra sandėlyje

Muilo Laikiklį Nusausinti Muilo Dėžutė Organizatorius Dvigubo Sluoksnio Lipnios Muilo Konteineris, Vonios Reikmenys, 4

Kulka Taškų: 1、Reguliuojamas Sagties: muilas lauke yra dvigubo sluoksniai, kurie turi 2 muilas tuo pačiu metu ir neužims daug vietos.Muilo stovas yra pagamintas paskutinis turėti muilas su įvairių dydžio.Su reguliuojama sagtimi, galima nustatyti, muilo konteinerių horizontaliai, ir vertikaliai, kaip jums patinka.

2、Klijų, Muilo Patiekalas: lipnios muilo patiekalas rodo tvirtą kabintis prie švaraus ir lygaus paviršiaus, nėra lengva nukristi.Super klijuojamas lipdukas gali turėti 6.61-11.02 Svarų svorio.Muilas patiekalas yra iš viso nagai nemokamai ir varžtai nemokamai.Tai puikus muilas, kempinė ir vonia gėlių laikymo.

3、Lengva Valyti: muilas atveju-apsaugo jūsų grindis sausas.Vandens telkinius nuo viršutinis sluoksnis, tada sėdi apatinis sluoksnis, kuris yra lengvai valomas.Konstruktyvumą muilo dėklas yra išimama ir iš naujo, už išvalyti.

4、Lengva Įdiegti: Tai super lengva įdiegti sienos montuojamas muilo lovelių per kelias minutes.Jokie įrankiai reikalingi ne visi.Muilo užsklanda yra atsparus vandeniui ir miltligė įrodymų, vonios kambarys ir virtuvė.Say no nagų gręžti muilo laikiklį dabar.Ką Jūs Gaunate: 2 vnt lipnios etiketės ir 1 set muilo laikiklį.

5、Platus: muilas dėklas yra kompaktiškas ir erdvę taupančių, kurie užima mažai vietos.Tai puiki galimybė virtuvė, vonios kambarys su siauroje erdvėje, ir skalbinių laikymo muilas, kempinė ir šveitimo padas.

Savybės:

1. Tuščiaviduriai Iš Nutekėjimo: Tuščiaviduriai iš lizdo padeda vandens nutekėjimo lengvai ir nuolat muilu ir išdžiovinkite.Jis neleidžia muilas iš mirkymas vandenyje ir išsaugo gyvybę savo prabanga muilu.Konstruktyvumą dėklas turi lašas vandens ir išvengti vandens nuotėkio į žemę.Ne daugiau šlapias ir purvinas, maltų dabar.

2. Atsparus vandeniui Muilo Laikiklis: muilas caddy yra atsparios vandeniui bei nerūdijantis už ilgalaikis.Muilas patiekalas dėklas universalus vonios kambarys, ranka, kriauklė ir tualetas.Jis gali būti montuojamas horizontaliai ir vertikaliai.

3. Lengva Naudoti: NE grąžtai, nr. įrankiai ir jokios žalos sienos.Tai trunka kelias sekundes, norėdami įdiegti šį muilo laikiklį, visi patys.Ji yra nuimama, nepaliekant ženklų ar lipnių likučių, kaip sena versija muilo atveju būtų padaryti.

4. Vietos Taupymas: muilo lange yra dvigubai sluoksnis vonios kambarys ir virtuvė organizatorius.Sienos mount dizainas yra puikus crowed vieta.Tai idealiai tinka kempine ir muilu saugojimą, ilgas tarnavimo laikas.

Pakavimo Sąrašas:

1 Set Muilo Dėžutė

2 VNT Lipnios Etiketės

Žymos: muilinė, dėl muilo laikiklis, savininkas muilas, lauke muilas, indų ploviklis, muilas gyvis, muilas stovi, dvigubo sluoksnio muilo patiekalas, vonios muilas stovi, atveju muilas

Medžiaga plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Dukart Sluoksnių Muilo Dėžutė Virtuvės Įrankiai, Vonios Reikmenys, Muilas Patiekalas Siurbimo Turėtojas Saugojimo Krepšys Lipnios Muilo Dėžutė Stovi 4

Dukart Sluoksnių Muilo Dėžutė Virtuvės Įrankiai, Vonios Reikmenys, Muilas Patiekalas Siurbimo Turėtojas Saugojimo Krepšys Lipnios Muilo Dėžutė Stovi 4

Muilo Laikiklį Nusausinti Muilo Dėžutė Organizatorius Dvigubo Sluoksnio Lipnios Muilo Konteineris, Vonios Reikmenys, 4 Kulka Taškų: 1、Reguliuojamas Sagties: muilas lauke yra dvigubo sluoksniai, kurie turi 2 muilas tuo pačiu metu ir neužims daug vietos.Muilo

Panašūs produktai