Suderinama su XIAOMI Robotas Dulkių siurblys S50 S51 atsarginės Dalys, Teptuku ir Filtras

Nauja

€14.25

/ €19.00

Yra sandėlyje

[ SUDERINAMA ] :pakaitinės dalys yra suderinamos su Xiaomi S50 S51 S55 S5 S6 ir E35 E25 E20 robotas.Išlaikyti savo Dulkių veiklos piko veiklos!Norėdami gauti geriausius rezultatus, priedai turėtų būti keičiami kas 2 - 3 mėnesius.

[ INŽINERIJOS PROJEKTAVIMO]: Xiaomi filtras žymiai padidėja suma, dulkės, žiedadulkės, naminių gyvūnų pleiskanos ir alergenų, užfiksuotas novatoriškų filtro projektavimas.

[ VEIKSMINGA CLEAN ] : vertė rinkinio gauti viską, ko jums reikia pagerinti roboto valymo veiklos rezultatus ir išlaikyti savo Xiaomi veiklos ne piko efektyvumą.

Išlaikyti savo Xiaomi Dulkių siurblys veiklos ne piko efektyvumą.lengva įdiegti ir pašalinti, ir jūs galite naudoti ilgą laiką.

spalva: balta

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

6 * šoniniai šepetėliai

4 * filtrai

2 * pagrindinis šepetėliai

6 * varžtai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: f8 roidmi, shunzao z11, virtualus sienos, dulkių siurblys, v9p xiaomi, mi robotas, roidmi vakuuminio, tineco dulkių siurblys, mi robotas dulkių g1, ryklys vakuuminio, v11 xiaomi

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Suderinama su XIAOMI Robotas Dulkių siurblys S50 S51 atsarginės Dalys, Teptuku ir Filtras

Suderinama su XIAOMI Robotas Dulkių siurblys S50 S51 atsarginės Dalys, Teptuku ir Filtras

[ SUDERINAMA ] :pakaitinės dalys yra suderinamos su Xiaomi S50 S51 S55 S5 S6 ir E35 E25 E20 robotas.Išlaikyti savo Dulkių veiklos piko veiklos!Norėdami gauti geriausius rezultatus, priedai turėtų būti keičiami kas 2 - 3 mėnesius. [ INŽINERIJOS PROJEKTAVIMO]:

Panašūs produktai