Signalo Blokavimo Maišelį, Automobilių Stabdžių-magnetinė Kortelė, Maišelis Faradėjaus Maišelį Signalo Blokavimo Maišelį Ekranas Dėklas Piniginė Atveju Už Automobilio Raktas Raštas

Nauja

€0.64

/ €1.00

Yra sandėlyje

Aprašymas:

Jūs vis dar kelia nerimą, apie jonizuojančiosios spinduliuotės žalą į savo mobilųjį telefoną?

Jūs vis dar nusiminusi apie dažnus skambučius ir žinutes per svarbius susitikimus?Šis "telefono numeris ekrano krepšys" yra skirtas jums!

1.vykdo mobilieji telefonai, radijo bangos ilgio spinduliuotės žala žmogaus organizmui;

2. turi Raštas atlikti, gali veiksmingai sumažinti spinduliuotės, Raštas sveikatai;

3. nenorite atsiliepti telefoną, mobilųjį telefoną pakrauti viduje sandarų maišelį gerai, "call negali prisijungti..." 4 TAPATYBĖS kortelę, kortelės ir kt.magnetinių kortelių, įdėti viduje maišą, gali užkirsti kelią demagnetization ir informacijos nutekėjimo.Šis produktas yra rafinuotas, nano medžiagos.Prisitaikyti prie minios: boss inžinierius pardavėjas valstybės tarnautojas, vidurinės klasės ir miesto balta apykakle žmonių.

Ne yra puikus odos medžiagos, viduje yra speciali nano medžiagos vielinio tinklo techninių parametrų: slopinimas intensyvumas 90 dB funkcijos efektyvumas: 99.99%.

Tinka "Apple", "Samsung", "Nokia", HTC, "Motorola" Xiaomi "Huawei ZTE, "Lenovo" žavesio klanas kietas frakcija ir kt. mobiliaisiais telefonais.Taip pat gali būti naudojamas GPS skaitmeninio fotoaparato, HDD ir kt.elektroninių produktų nešiotis pakuotė (prielaida pagal dydį įdėti Oh).

Mobiliojo telefono įdėti į išorinis sluoksnis neturi įtakos telefono ir SMS; antroje, mobiliojo telefono viduje, apima ne tik užkirsti kelią banko kortele demagnetization, neleisti nuskaityti elektroninės informacijos nutekėjimo, taip pat gali shield mobiliojo telefono signalą, kad mobilusis telefonas "ramybės" narė, pašaliečių nejunkite, išvengti telefonas sumišimą, taip pat gali užkirsti kelią priekabiavimo, suteikti sau laisvo laiko.

Po pateikimo mobiliojo telefono viduje:

1. Jei jūsų telefone nėra atviras kvietimas įspėjimo funkcija, kai kas nors prašo "Sveiki, jūs surinkite telefono laikinai negali prisijungti, prašome dial vėliau".

2. Jei jūsų telefono atidaro skambučio perspėjimo funkcija, kai kas nors prašo "Sveiki, jūs rinktų klientas jau leido skambutį funkciją, jūsų skambučių informacijos mes viena kitą informuoti SMS žinute, ačiū, kad skambinate, prašome pakabinti sudie".Nuėmus ekrano maišelį iš savo telefono, jums bus gauti pranešimą, primindamas, kad kas nors skambina.Jūs galite dirbti sau neišjungus telefono.

Techniniai duomenys:

[medžiagos]: išorinis sluoksnis aplinkos Raštas odos sluoksnio RDA shield audinys

Spalva: juoda, rudos, rausvos, šviesiai ruda spalva

[funkcija]: rda informacijos apsaugą nuo nuskaitymo / anti-RF informacijos nutekėjimo / ekranas transporto priemonės klavišą signalas

[matmenys]: atviras matmenys: 20 * 9.5 cm, padengti dydis: 14.5 * 9.5 cm

[svoris]: 44g

[struktūra]: 2 kišenės (vidinės kišenės yra apsaugota kišenė)

[funkcijos]: užsienio prekybos stiliaus, mados stilius paprastas, priimti aukštos klasės aplinkos Raštas žalia medžiaga, interjero rda skydas, audinio, 100% ekrano automobilio raktas signalas.

Fizinio komentarą: raktas maišeliai yra paprastas, praktiškas dydis vidutinis asmenybės, bet ne viešinimo pasta besiūlių sukibimas Raštas jūsų automobilių saugumą.

[priežiūra]: švariu vandeniu arba mažos ploviklio nuvalykite, išvengtumųte poveikio, lyginimo ir balinimas.

Pakuotė:

Signalo ekranas krepšys*1

Žymos: signalo blokavimo didelis krepšys, kortelės kredito turėtojas, pečių maišą, durų raktas krepšys, dėklas su užtrauktuku, faradėjaus, krepšys telefono, faradėjaus narvo lauke, maišelis maišelis, krepšys monetos

Specifikacija 14.5 x 9.5cm
Medžiaga Oda
Funkcija Įžuvinti
produktas Signalo ekranas krepšys
Formos stačiakampio formos
Modelio Numeris -
Parama dropshipping
Talpa 14,5 x 9.5 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti telefonas
Modelis Butas Tipas
Forma Pagalvių Suspaudimo Tipas
Storis -

Parašyti atsiliepimą

Signalo Blokavimo Maišelį, Automobilių Stabdžių-magnetinė Kortelė, Maišelis Faradėjaus Maišelį Signalo Blokavimo Maišelį Ekranas Dėklas Piniginė Atveju Už Automobilio Raktas Raštas

Signalo Blokavimo Maišelį, Automobilių Stabdžių-magnetinė Kortelė, Maišelis Faradėjaus Maišelį Signalo Blokavimo Maišelį Ekranas Dėklas Piniginė Atveju Už Automobilio Raktas Raštas

Aprašymas: Jūs vis dar kelia nerimą, apie jonizuojančiosios spinduliuotės žalą į savo mobilųjį telefoną? Jūs vis dar nusiminusi apie dažnus skambučius ir žinutes per svarbius susitikimus?Šis telefono numeris ekrano krepšys yra skirtas

Panašūs produktai