PDMDOG Įrėminti Visą Raundą Gręžimo 5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Rudens miško kraštovaizdžio Karoliukai Siuvinėjimo Kryželiu Mozaikos Namų Dekoro

Nauja

€8.79

/ €14.89

Yra sandėlyje

Gerbiami pirkėjas, prašome būti tikri, mūsų išorinės pakuotės, prašome nesijaudinkite apie žalą dovana, mes jau dirbame, siekiant ją pagerinti, siekiant patenkinti visų klientų.Patinka šis produktas, linkiu jums laimingo gyvenimo.

Greitas Pristatymas: Mes gamyklos-tiesioginis pardavimas, mes turime daugiau nei 100 darbuotojų, mes išsiųsti savo užsakymus per 4-5 dienas.Mes pasirinkome geriausią laivybos metodą laivą iš savo sklypų.Mes grąžinsime jums pinigus, jei jūs cannnot gauti jūsų sklype per 80 dienų!

Aukštos kokybės Paslaugas : Lašas savo deimantų?Sugadina jūsų drobės?Jokių rūpesčių!Mes pakeisime jūsų rinkiniai nemokamai!Jei esate nelaiminga dėl bet kokios priežasties, kreipkitės į mus i pranešimu, mes dirbame mūsų sunkiausia, kad jums malonu.

Sveiki Dropshipping : Jei norite parduoti mūsų produktų (diamond tapyba, aliejus, tapyba pagal numerius, kryželiu) tiesiog susisiekite su mumis , mes galime priimti CSV, ir turėti VIP-PARDAVIMO rūpintis visus jūsų užsakymus!Jūs tiesiog parduoti, mes bus atsakingas už visus savo paslaugas po pardavimo!Ateina, mes yra jūsų patikimiausias pasirinkimas, geriausi linkėjimai jums!!!Gerbiami pirkėjui, mūsų išorinės pakuotės: oro skiltyje maišelį, todėl prašome nesijaudinkite apie dovanų pažeista, mes jau stengiasi pagerinti, siekiant patenkinti visų klientų.Patinka šis produktas, linkiu jums laimingo gyvenimo.

Sveiki atvykę į mano Parduotuvę

Prekės pavadinimas: PDMDOG Rėmelis, diamond tapybos Porduct pavadinimas: Rėmelis, diamond tapybos Diamond tipas: Apvalus Visą diamon Skersmuo diamond : 2.8 mm Pakuotės: Išorinės Pakuotės: Dujų kolonėlės kišenėje Viduje Dydis: 20x25cm, 20x30cm, 25x30cm, 25X35CM, 30X40CM, 30X45CM, 40X50CM, tai yra Rėmelis, diamond tapybos nustatyti ( diamond paintng, rėmo, rėmo reikmenys,4 mediniai strypai,Skydelis, ekologiško plastiko, stiklo priemonė) Mėgaukitės savo laimingas pirkinių

produkto aprašymas: Ar norite rasti pigiau ir paprasčiau ruožas drobė menas?Ateikite išbandykite mūsų PDMDOG "PASIDARYK pats" medinio rėmo komplektas-paprasta dalys, paprastas instrukcijas, tiesiog sekite instrukcijas, ir praleisti šiek tiek laiko surinkimas, "PASIDARYK pats" yra įdomus būdas sutaupyti daug pinigų ir mėgautis pasididžiavimas padaryti savo rankdarbius.Žanras: ★.Jis yra pagamintas iš natūralios medienos, kuri yra labai stiprus ir bus ne deformuoti arba trauktis. ★.Lengva surinkti, nr. profesines priemones, reikalingas.Išsaugokite savo pinigus ir laiką.Patikrinkite, kampų ir briaunų, siekiant užtikrinti, kad rėmas yra stabilus.Pastaba: Jei jūs vis dar turite klausimų apie įrenginio, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Pakuotė: Tai tik "PASIDARYK pats" Ps medinis nuotraukų rėmelis rinkinys (4 mediniai strypai,Skydelis, ekologiško plastiko, stiklo ir įrankiai) Jūsų užsakymas bus suvyniotos su burbulas kino ir tinkamai apsaugoti, kad nebūtų pažeistos transportavimo metu.Mes garantuojame jums: ✓ produktų Kokybės tikrinimas. ✓ Saugaus sandorių ir greitas pristatymas. ✓ Draugiškas ir greitą klientų aptarnavimą.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Pastaba: Smulkių detalių, netinka vaikams iki 3 metų amžiaus.Suaugusiųjų priežiūra yra privaloma. Pranešimo: 1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas,prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.Prašome leisti 1-3mm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Viduje

Žymos: "rudens mozaika", diamond mozaikos kačiukas, para janela, siuvinėjimo lankelis žiedas, rėmas karoliukai širdies, diamond siuvinėjimo miško, diamond mozaikos su karkasu, diamond mozaikos miško, mozaika, rėmas, para caca

Viduje dydis 20x25,20x30,25x30,25x35.30x40,30x45,40x50
Pavadinimas 6
Spalvų skaičius
Rinkinys Tipas Taip
Diamond tipas
Technics"
Diamond Siuvinėjimo Pardavimui
Įklijavimo Srityje Pilnas
Naudojimas 2
Deimantų Meno 64
Gręžimo procentais
56
Produktų Kokybės
55
Gręžimo Plotas
Rinkinį Sudaro
Diamond Mozaika
diamond tapybos Rinkinys Tipas
Išdėstymas
Tipų 124
Medžiaga Akrilo
Rombo formos
Diamond Mozaikos Pavadinimas
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Rinkiniai Siuvinėjimui Metodas
Pavadinimas 7
Modelio Tipas
Deimantų Kiekis
tapyba su deimantu
52
Porduct pavadinimą 60
diamond tapybos kvadratiniu gręžimo
tipas 02
Nemokama dovana Pen,Klijai,Žalia Lentelė,Tweeser
Mūsų Privalumas
51
Deimantų Meno Tapybos
54
Aikštėje Diamond Dažymo Rinkinys
Metalo Tipas
Rombo Formos 99 Raundas Tapyba
Diamond Siuvinėjimo Privalumas
53
Tema
Diamond Mozaikos 10
kalnų krištolas Informacijos
Diamond Mozaikos Apima
57
Siuvinėjimo Pardavimui
5D Visa Gręžimo, Dažymo
Aplinkos Apsauga
60
pavadinimas cirkonio
Tapyba Privalumas
Kilmės KN(Kilmės)
diamond tapybos Užbaigimas
Prekės Pavadinimas PDMDOG
Tipas Didmeninės No
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
tipas 03
59
"PASIDARYK pats"
Komplektą sudaro
Mūsų Pranašumą 28
Apie Deimantų
50
tipas 60
58
Naudoti Paveikslai
Naudojimas
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Rėmas No
Forma Trimatis
Pristatymo Greitis
Įrankiai Accessories Apima
Drobė Paketas
Apvalus Deimantas Dydis
Rombo Formos ROUND
Diamond Tapybos Kryželiu Komplektai

Parašyti atsiliepimą

PDMDOG Įrėminti Visą Raundą Gręžimo 5D

PDMDOG Įrėminti Visą Raundą Gręžimo 5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Rudens miško kraštovaizdžio Karoliukai Siuvinėjimo Kryželiu Mozaikos Namų Dekoro

Gerbiami pirkėjas, prašome būti tikri, mūsų išorinės pakuotės, prašome nesijaudinkite apie žalą dovana, mes jau dirbame, siekiant ją pagerinti, siekiant patenkinti visų klientų.Patinka šis produktas, linkiu jums laimingo gyvenimo. Greitas Pristatymas:

Panašūs produktai