Delem DA52S Hidrauliniai lapo lenkimo mašina 160 tonų paspauskite stabdžių

Nauja

€39 029.02

Yra sandėlyje

Po suvirinimo, vidaus stresas yra pašalinti, grūdinimo, todėl visas plienas yra geras ir stabilumas yra didelis. 2.Naujausias aukšto dažnio reaguoti hidrauliniai valdymo technologijos, greitesnis, efektyvesnis ir patikimesnis. 3.Optimalus santykis parametrus ir aukščiausio lygio branduolių konfigūracija užtikrina stabilių rezultatų ir lengva operacija. 4.Pagal valstybės skardos spauda stabdžiai, CNC sistemos gali automatiškai valdyti lentelėje nuokrypio kompensacija duoda vienodo ilgio visi darbai-figūrų kampus. 5.Atstumas tarp galinės pavaros ir insulto slankiklį kontroliuoja skaitmeninio valdymo sistema, kuri yra patogu ir greita. 6.Naftos cilindras buvo suklastoti, Neužges ir grūdintus, bauda, šlifavimo, kietojo chromavimo ir kitų procesų, ir su sandarinimo žiedą, šis reiškinys naftos nuotėkio klientų aptarnavimo. 7.Hidraulinė sistema priima integruota hidrauline sistema naftos kelių sumažinti montavimas, dujotiekio, ir išvaizdą, hidraulinės sistemosyra gražus ir glausta.

1.Rėmas pagamintas iš plieno konstrukcijų, kairės ir dešinės vertikali plokštė, rašomasis stalas ir spaudimo plokštelės yra suvirintos į vientisą struktūrą.AVIDO yra loacted specialiųjų ekonominių zonų senovės kapitalo Nanjing.Mūsų įmonė daugiausia gamina paspauskite stabdžių, kirpimo staklės, hidraulinis spaudos mašinos ir perforavimo mašina.Šios mašinos turi pratęsė taikomas lauke prie ortakių gamybos, automobilių pramonės, konteinerių gamybos ir pan.Mes visada laikomės principo kokybės pirma, ir yra labai gyrė klientams.Šiuo metu AVIDO jau perspektyviausių CNC staklės įmonių Kinijoje.

1. Mes galime numatyti, diegimo ir mokymo paslaugų ,jums reikia sumokėti USD120 vieną dieną, už kiekvieną inžinierius ir lėktuvų bilietai ,acccommodation kelionės metu.

2. Garantija laikas yra vieneri metai po to, kai gauna mašina.

3. Mes teikiame 24 valandas linijos paslauga nemokamai.

Žymos: plieno mašina lygis, dremel žoliapjovės, pluošto plokštė, pluošto lakštai, palmių maršrutizatorius žoliapjovės, plieno ritė mašina, plieno malimo mašina, anglies pluošto plokštė lapas, katsu žoliapjovės, anglies pluošto lakštai

Automatikos Automatinė
Žaliavos Lapas / Skardos Valcavimo
Sertifikavimo ce
Medžiaga / Perdirbtų Metalų Anglies Plieno
Modelio Numeris spb
Galia HIDRAULINIAI
Papildomos Paslaugos Galų Formavimas
Aparato Tipas Paspauskite Stabdžių

Parašyti atsiliepimą

Delem DA52S Hidrauliniai lapo lenkimo mašina 160 tonų paspauskite stabdžių

Delem DA52S Hidrauliniai lapo lenkimo mašina 160 tonų paspauskite stabdžių

Po suvirinimo, vidaus stresas yra pašalinti, grūdinimo, todėl visas plienas yra geras ir stabilumas yra didelis. 2.Naujausias aukšto dažnio reaguoti hidrauliniai valdymo technologijos, greitesnis, efektyvesnis ir patikimesnis. 3.Optimalus santykis parametrus ir

Panašūs produktai