Apsvaiginimo, Prabangus Undinė Vestuvių Suknelės V kaklo Nuotakos Suknelė su Mygtukais, bet kokio dydžio/spalvos

Nauja

€156.12

Yra sandėlyje

Pupular stiliaus užsakymą pagaminti vestuvių nuotakos suknelė

100% pasitenkinimo garantija

Pirkimo gairės

Pastaba:

A: Nes kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

B: vestuvių suknelė neapima jokių accesories, tokių kaip pirštinės, vestuvių šydas, ir skara krinolīns mergina ( matyti nuotraukose ).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!

C: Suknelė Gali Būti Pagaminti pagal Užsakymą, Dydis, Spalva, Dizainas.Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.Prašome sekti vertinimo instrukcijas, ir įvertinti save atidžiai.

D: Ne, jau paruoštą Vestuvių suknelė!Reikia pagaminti pagal Užsakymą!Visą užsakymą procesas (nuo tos dienos mes gausime jūsų apmokėjimą ir matavimai) imsis 20-30 dienų (Mokėti už viršvalandžius, kaina išimtis) .

E: Rekomenduojama naudoti nėriniai atgal visus suknelė .dalinė suknelė, pasiūlymai, pirkimo krinolīns mergina.

F: Prieš užsakant, prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus.Norėdami siųsti el. laišką, spauskite nuorodą "Užduoti klausimą pardavėjas" (viršuje, dešiniajame kampe, į šį sąrašą.Mes atsakysime į jūsų klausimus per 12 valandų.

Dydis

Ši suknelė gali būti pagal užsakymą pagaminti pagal jūsų matavimai.Jei jūsų matavimai yra labai toli nuo mano dydžio diagramos, mes esame laimingi, kad suknelė pagal jūsų matavimai, kaip ilgai, kaip jūs sutinkate, kad galutinis keitimas gali būti reikalingi geriausiai tinka.

Pvz: Dydis: įrenginio cm arba coliais.

1.Krūtinė =___coliais ar cm

2.Juosmens =___coliais ar cm

3.Klubų =___coliais ar cm

4.Peties iki juosmens =___coliais ar cm

5.Liemens iki grindų, be batų =___coliais ar cm

6.Peties iki grindų, be batų =___coliais ar cm

7.Aukštis =___ coliais ar cm(iš viršaus galvos iki grindų, be batų)

8.Suknelė color =___ (Bet kokia spalva pasirinkti, ar vaizdą rodo spalva)

9.Suknelė atgal: užtrauktukas arba nėriniai-up atgal ____

10.jūsų telefono numeris:___

Pastaba: jeigu jūs turite suknelė specialieji reikalavimai,, prašom pasakyti dar kartą, kai galite atsiųsti man matavimai .

Prašome užpildyti pirmiau dydis išsiųsti mane

**Spalvą Galite Pasirinkti**

Galite pasirinkti nuotrauką, matyti, spalva, arba pasirinkti bet kokią spalvą ant spalvos kortelę

Jums tik reikia pasakyti mums, jums patinka spalva serijos numeris __??___ #

vežimas

Paprastai, mes išsiųsti prekę jums EMS, DHL

***Tarptautinė Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

(b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš užsakant/perkant.

(c) Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą – nepainiok ir papildomai siuntimo išlaidas.

mokėjimo

A. PLS spauskite "Pirkti Dabar" mygtuką, kai jūs pateikiate užsakymą, tada jis padės jums užbaigti mokėjimo, o jūs galite palikti pranešimą dėl matavimų ir spalvų.

B. sąlyginio Deponavimo yra nemokama, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams.Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista pardavėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą.

grąžinimo politika

Jei jūs esate nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes priimame pasiūlyti keitimo ar grąžinimo .Turtas turi būti grąžintas sąlyga per 7-14 dienų į mūsų vietą.Kai suknelė yra gavo atgal.Mums bus malonu grąžinti savo mokėjimo. ( jūs turite mokėti už laivybos atgal į jav taip pat ).gaila, kad laivybos išlaidos yra negrąžintinas.

Susisiekite su MUMIS

Svarbiems klientams: Mes kruopščiai tikrinti elementus, prieš jums pristatymo, patvirtina prekės tobulas, todėl galite paštu jums!Jūsų laimė yra labai svarbu man!gavę elementą, jei turite klausimų, Prašome susisiekti su manimi greitai, iš jav (within48 val.).mes padėti ir išspręsti problemas visą laiką(within48 val.).Jei pirkėjas nusprendžia palikti neigiamų atsiliepimų, prieš bandant išspręsti šią problemą, mes priimame tai kaip galutinis sprendimas

Jei gaunate suknelė pasitenkinimą , Prašome rekomenduojame mano parduotuvėje, su savo draugais.

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi tai pasitenkinimas.

Tikimės, kad jūs, kad gauti elementą po ir gali mums suteikti teigiamų atsiliepimų.Žinoma, mes taip pat suteiks jums teigiamų atsiliepimų!Be to, savo teigiamų atsiliepimų, mes tikimės, kad jūs suteikiate mums PENKIAS ŽVAIGŽDUTES ant visų Išsamios Pardavėjo įvertinimų.

Žymos: anycubic uv led matricos, galinės sėdynės šviesos nuotolinio, "apple" 12 originalus atveju, "bluetooth" lemputė 20w e27, bexp ixion touchscreen, berkley fireline žalia, didelis headbows baby girl, kulkšnies apyrankės guminės kojos, galinės sėdynės padengti dalykų

Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Blizgučiais
Prekės Pavadinimas LYJ Angelo Vestuvinė Suknelė
Nėščioms Moterims, No
Atgal Dizainu Nėriniai
Talėja Natūralus
Mados Elementas backless
Tikrasis Vaizdai Taip
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Siluetas Mermaid/Trimitas
Rankovės Stilius Bžūp Rankovėmis
Traukinys Katedra/ Royal Traukinys
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis
Iškirpte V-Kaklo
Modelio Numeris Standartinis Dydis
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Built-in Liemenėlė Taip

Parašyti atsiliepimą

Apsvaiginimo, Prabangus Undinė Vestuvių Suknelės V kaklo Nuotakos Suknelė su Mygtukais, bet kokio dydžio/spalvos

Apsvaiginimo, Prabangus Undinė Vestuvių Suknelės V kaklo Nuotakos Suknelė su Mygtukais, bet kokio dydžio/spalvos

Pupular stiliaus užsakymą pagaminti vestuvių nuotakos suknelė 100% pasitenkinimo garantija Pirkimo gairės Pastaba: A: Nes kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti,

Panašūs produktai