3pcs Spinta Saugykla Kabinti Rankinėje Organizatorius Erdvės Taupymo Miegamasis Reguliuojamas Dvipusis 360 Laipsnių Sukimosi Už Šalikai

Nauja

€3.94

/ €4.87

Yra sandėlyje

Savybės:

MEDŽIAGA: Pagaminti iš medžiagos PP, patvaresni ir nešiojamų.

GREITAI PRIEDAS: Kabo spinta kablys saugojimo atramos lengvai per savo garderobą, duris.Tinka daugelio durų.

MULTI-PURPOSE: Krepšiai, sankabos, piniginėms, pečių krepšiai, dėklai, krepšiai ir kitos mados priedai yra lengvai pakabinti ant šio spinta organizatorius kablys.

PUIKUS DYDŽIO: kabinti rankinėje organizatorius yra puikus dydžio, gali tvarkyti visus savo aksesuaras poreikius, bet yra nepatogūs.

SPINTA SAUGYKLA: Spinta saugojimo sprendimus, užtikrinti, kad jūsų diržai, kaklaraiščiai, arba piniginės visada bus ten, kur jūs jų prisiminti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP

Spalva: balta

Dydis(L x W):apie 26x9.5cm/10.24x3.74inch

Pakuotė:

3pcs x kabinti rankinėje organizatorius

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė-3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Žymos: nubija nx537j ekranas, šildomos rankenos kia k2, šildytuvas čiužinys šuo, šildytuvas iqos 3 multy, led šviesos maišytuvas, neįgaliesiems vonia, funda y6p slam dunk, motociklai, priekabos, stiklo filmų aifone6

Medžiaga PP
Kilmės KN(Kilmės)
Nėra. Kabliukų 3

Parašyti atsiliepimą

3pcs Spinta Saugykla Kabinti Rankinėje Organizatorius Erdvės Taupymo Miegamasis Reguliuojamas Dvipusis 360 Laipsnių Sukimosi Už Šalikai

3pcs Spinta Saugykla Kabinti Rankinėje Organizatorius Erdvės Taupymo Miegamasis Reguliuojamas Dvipusis 360 Laipsnių Sukimosi Už Šalikai

Savybės: MEDŽIAGA: Pagaminti iš medžiagos PP, patvaresni ir nešiojamų. GREITAI PRIEDAS: Kabo spinta kablys saugojimo atramos lengvai per savo garderobą, duris.Tinka daugelio durų. MULTI-PURPOSE: Krepšiai, sankabos, piniginėms, pečių

Panašūs produktai