66pcs Multitool pjauti Virpesių Peilis Multi Įrankis, Diskinių Pjūklų Geležtės Fein Ryobi Už Renovator Galios Medienos Pjovimui

Nauja

€23.99

/ €28.23

Yra sandėlyje

Kulka Taškų:

1. Ultra-aukštas Efektyvumas: A visą pasirinkimą pjūklų teikti geriausias rungtynes, tuo labiau ekonomiškas kaina: Šis rinkinys turi 66pcs, įskaitant 18 įvairių specifikacijų pjūklų, todėl tinka daug mažėjant darbo vietų, padėti jums būti efektyviai užbaigti įvairių pjovimo darbus.Daug pjūklų, gali padaryti daugiau darbų.Šis vadovas bus jūsų dešinėje.

2. Sunkiau Medžiaga: Šis rinkinys pjūklų geležtės yra pagamintos iš aukštos kokybės, storio matuoklis, didelis anglies plieno ir sunku lydinio, ir jie yra tvarkomi su specialia technologija, siekiant užtikrinti, puikus atsparumas dilimui ir ilgą tarnavimo laiką.

3. Greito Atleidimo ir Suderinama: pjovimo peilis yra suprojektuoti su greito atjungimo menčių mechanizmas, lengvas montavimas ir keitimas; tinka daugumai greitai pakeisti sūpynės įrankiai.Pagalba universali sąsaja sistema, ji gali būti visiškai suderinami su daugiau nei 95% virpesių priemonės dėl rinkos, pvz., Fein, Ryobi, Milwaukee, Čikagoje, Meistras, Dewalt, ir kt.C-clamp adapteris Dremel MM40 ir Dremel MM45 peiliukai.

4. Tikslumo Pjovimo: Specialios konstrukcijos tiksliai pjovimo-built-in ilgis žymekliai dėl abiejų pusių, cm iš vienos pusės, ir centimetrų, kita vertus, užtikrinti, kad jūs galite padaryti tiksliai gabalai lengvai ir greitai naudojimą.Specialiai sukurta tikslumo pjūklų su ilgiau banguoti dantys yra specialiai sukurta siekiant suteikti greičiau ir švariau pjovimo medienos ir plastiko.

5. Profesionalus Klientų Aptarnavimas: Mes teikiame 100% pasitenkinimo garantija; jei turite klausimų, prieš arba po įsigijimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums tarnauti nedelsiant.

Aprašymas:

Pavadinimas: 66PCS Quick-release Virpesių Įrankio Tvirtinimo Rinkinys

Multi-tool pjauti už didesnį patikimumą

Plačiai naudojamas: Šių virpesių pjūklų tinka pjauti medžio, plastiko, metalo, pjovimas, pjovimo, skutimo, šlifavimo, frezavimo, poliravimo ir pašalinti cemento suspensija, ir kt.

Daug pasirinkimų: įskaitant tikslumo dantis, standartinės dantis, universalus dantys ir bimetalo peiliukai.Įvairių virpesių-tipo, greitai nuimamas mentes patenkinti jūsų skirtingos pjovimo poreikius

Komplektą sudaro: 66 quick-release virpesių įrankis peiliukai

Pakavimo Sąrašas:

66* Virpesių Pjūklų

PRISTATYMAS:

1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2) Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

3) vežimas, Paštu, Oro Paštu, tik už mažiau nei 2 kg svorio prekių.

4) Jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ar Fedex Laivybos ir kt.

Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

GRĄŽINTI:

1) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokestis

2) Mes padarysime viską, kad padėti mūsų klientams.

3) Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

ATSILIEPIMAI:

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2) Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

3) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

4) Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: ašmenys, skirti renovator, didelės ritės, fein įrankis, ryobi akku multitool, ryobi ašmenys multitool, cemento minkštas, žuvų liniją ritė, multi įrankis renovator, priemonė renovator, diržas ritės

Įskaitant tikslumo dantis, standartinės dantis, universalus dantys ir bimetalo peiliukai
plačiai naudojamos pjauti medžio, plastiko, metalo, pjovimas, pjovimo, skutimo, šlifavimas
Dydis 66pcs
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Medžiaga didelis anglies plieno ir sunku lydinio
punktas Hibridinė " multi-tool pjauti
Naudojimas Renovacija Komanda
Apdailos Kita
Skaičius, Vnt 51-100 Vnt
Disko Tipas Daugiafunkcinis Pjauti
Ašmenų Medžiaga Kita
Modelio Numeris Pamačiau gabalas rinkinys
Produkto pakavimo sąrašas 66PCS Virpesių pjauti

Parašyti atsiliepimą

66pcs Multitool pjauti Virpesių Peilis Multi Įrankis, Diskinių Pjūklų Geležtės Fein Ryobi Už Renovator Galios Medienos Pjovimui

66pcs Multitool pjauti Virpesių Peilis Multi Įrankis, Diskinių Pjūklų Geležtės Fein Ryobi Už Renovator Galios Medienos Pjovimui

Kulka Taškų: 1. Ultra-aukštas Efektyvumas: A visą pasirinkimą pjūklų teikti geriausias rungtynes, tuo labiau ekonomiškas kaina: Šis rinkinys turi 66pcs, įskaitant 18 įvairių specifikacijų pjūklų, todėl tinka daug mažėjant darbo vietų, padėti

Panašūs produktai