3.5 mm Žaidimų Ausinės Mic LED Ausines SW PC PS4 / Slim / Pro Xbox vienas Plonas

Nauja

€16.50

Yra sandėlyje

Unikalus Žaidimų StyleGaming laisvų rankų įranga, kuri žėrintis tiek priekyje ir šone earcups, puikus apšvietimas sukuria puikią žaidimo atmosferą.Skiriasi nuo bendros ausinių rinkoje, šios ausinės yra daugiau kovos stilius vizualiai, eiti pergalę su juo !Ekstremalus Komfortas Profesinės žaidimų ausinės su super lengvos konstrukcijos, kurios yra mažiau nei 370 g.Minkštas ir patogus lankelis ir per ausis earmuff, jokio spaudimo nėra šilumos.Jūsų extreme komfortą galėtų būti užtikrinama net po ilgai dėvėti.Reguliuojamo lankelio gali tilpti vadovai įvairaus dydžio, tinka vyrai, moterys, paaugliai ir kitos grupės.Neeilinis Garsas Efektas Tuned griežtai profesionalus specialistas, su 50mm dideli ratai vienetas nustatyti daugiau dėmesio skiriama garso veiklos ir sukurti galingas stereo garsas, jums sumažėjo, kaip jei buvo tikrai apie žaidimo siužetą.Su šokiruojantis, aiškus ir gilus baritonas garso efektas, šios ausinės yra labai geras pasirinkimas, žaidimai, filmai ir muzika.Atnaujintas įvairiakryptė MicrophoneSoft įvairiakryptė mikrofonas su triukšmo slopinimo funkcija, gali būti nustatomas į bet kurią padėtį norite, kuri sumažina triukšmą ir užtikrina aiškias balso surinkimas ir pristatymas.Linijos valdiklis su volume control ir nutildyti mygtuką, lengvai sureguliuoti garsą ir įjungti/išjungti mic žaidimų metu.Ausinės yra puikus žaidimų, dirbti, mokytis, susirašinėti ir naudojant "skype" ir kt.Puikus CompatibilityPlug &play, ne vairuotojas reikalingi.Su nuo 1 iki 2 adapteris įtrauktas, laisvų rankų įranga tinka įvairių scenos.Paramos PlayStation 4, Nauja Xbox Vienas, PC, Nintendo 3DS, Nešiojamas, PSP, Tablet, iPad, Mobilaus Telefono.Prašome atkreipti dėmesį, jums reikia papildomos "Microsoft" Adapteris (nepridedamas), kai susisiekti su sena versija Xbox Vienas valdiklis, ir laisvų rankų įrangos nėra suderinamas su PS3 ir Xbox360.

Sistemos Reikalavimai

Kompiuteris: Remti Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10

Telefonas: "Android" ir "iOS"

Privalumas:

1. Tamprus, Šis žaidimų ausinės su Y splitter puikiai dera su jūsų PS4, Nauja versija " Xbox Vienas, PSP, Išmanusis telefonas, planšetinis kompiuteris, nešiojamasis kompiuteris ir kt.

2. Praktinio Dizaino In-line mikrofonas, reguliuojamas kampas; Tampus lankelis, ne nerimauti, dydis; Pintas vielos, patvarus tempimo veiksmingai mažinti išorės pasipriešinimą ir lengvas dizainas yra daugiau patogūs ilgai dėvėti.

3. Kietas mirksinti Šviesa Puikus LED apšvietimo efektai, pagerinti atmosferą žaidimai.

4. Ypač Patogu, Plug & play, ne vairuotojas reikalingi, 3.5 mm žvakės mic, ir ausines + USB kištukas šviesos , daugiau stabilumui užtikrinti garsą.

PASTABA:

1. USB jungtis yra, tik LED šviesos .Šios ausinės gali būti naudojamos be prijungdami USB kabelį.

2. Kabelio kontrolės, yra mažas mygtukas, kurį galima įjungti ir išjungti.Prašome įsitikinkite, kad jį įjungtumėte tegul mikrofonas darbą.

3. Ši laisvų rankų įranga tik dirbti Nauja versija " Xbox Vienas.Jei norite taikyti jį ant senosios versijos Xbox Vienas valdytojas(nėra 3,5 mm audio uosto contrller), jums reikės "Microsoft" Adapteris(nepridedamas)

Specifikacija:

Vairuotojas skersmuo: 50mm

Varža: 2015%

Jautrumas 1153dB

Dažnių diapazonas 20Hz-20KHZ

Mic 6,0 x 2.7 mm

Mikrofono jautrumas-383dB

Mikrofono tariamoji varža: 2.2 k

Kryptingumas Įvairiakryptė

Kabelio ilgis 2.10.15 M

LED veikimo įtampa DC5V5%

Darbinė srovė 100mA

Ausinių lizdas: USB+3.5 mm 4Pin

Pakuotės Turinys:

1 x Žaidimų Ausinės w/ retail box

1 x 1 į 2 Audio Kabelis

1 x naudojimo Instrukcija

MOKĖJIMAS 1.Kartą užsakymus prašome atsiskaityti per 3 dienas.Ir jūs galite tai atlikti mokėjimą per pateiktų mokėjimo būdų. 2.www.muzikosperlai.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas;kai baigtas,mes apdoroti jūsų užsakymą artimiausiu metu. 3.Jei jūsų užsakymas yra uždaryta saugumo sumetimais,reikia pateikti prašymą www.muzikosperlai.lt. 4.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo ,grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus procesas iš karto ir tai trunka 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

SIUNTOS 1.Prekės bus vežamos laiku po mokėjimo patvirtinimo(Dauguma yra siunčiami per 2 dienas, išskyrus švenčių ir poilsio dienas). 2.Į www.muzikosperlai.lt standartinis pristatymas atvykimo laikas yra tarp 15 ir 60 dienas (Brazilija 60-90 dienų).Jei jūsų prekės nėra pristatomos per 39 dienas, prašome mums pranešti.Jei negavote prekės per 60 dienų (Brazilija 90 dienų), mes 100% grąžinimo jūsų mokėjimą. 3.Jei nėra logistika informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą, siekiant padėti jums paklausti.

GARANTIJA 1.Mūsų produktai yra 100% Realių Nuotraukų. 2.Vienerius Metus gamina ribota garantija už gaminius su trūkumais, derinimo. 2.Jei norite išsiųsti atgal nekokybišką prekę,pirmiausia prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas arba vaizdo medžiagą,mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą su jumis. 3.Prašome siųsti gaminius su trūkumais, per garantinį laikotarpį. 4.Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

Žymos: kabelį iš naujo, galia reset, pc power sw, mygtuką kompiuterio galia, atx jungiklis, pc jungiklis, pc power reset, atx maitinimo jungiklis, galia reset jungiklis, pc maitinimo jungiklis

Garso Valdymas Taip
Vocalism Principas Subalansuotas Armatūra
Jautrumas 115±3dB
Belaidžio Tipas NĖRA
Valdymo Mygtukas Taip
Linijos Ilgis 2,0 m
Atsparus vandeniui No
Kištuko Tipas USB
Funkcija Bendra Ausinių
Stilius Ausinių
Atsparumas 20Ω
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Jungtys USB
Komunikacijos Laidiniu
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No

Parašyti atsiliepimą

3.5 mm Žaidimų Ausinės Mic LED Ausines SW PC PS4 / Slim / Pro Xbox vienas Plonas

3.5 mm Žaidimų Ausinės Mic LED Ausines SW PC PS4 / Slim / Pro Xbox vienas Plonas

Unikalus Žaidimų StyleGaming laisvų rankų įranga, kuri žėrintis tiek priekyje ir šone earcups, puikus apšvietimas sukuria puikią žaidimo atmosferą.Skiriasi nuo bendros ausinių rinkoje, šios ausinės yra daugiau kovos stilius vizualiai, eiti pergalę su

Panašūs produktai