LILEN Elnias Apdailos Kibirą, Maišą Moterų Paprastas Atsitiktinis Peties Laukinių Mergaitė Maža Crossbody Krepšys

Nauja

€3.91

/ €4.66

Yra sandėlyje

100% visiškai Nauji, Aukštos Kokybės, Mes siūlome Lašas Laivybos Medžiaga: PU Spalvos: Raudona, Juoda, Pilka.Rožinė Dydis: 17cm * 6cm * 18cm Pakuotės Turinys: 1 x Krepšiai, Prašome pastabos: 1, nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2, Prašome leisti šiek tiek (2cm)rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Mokėjimo

1. Geriausias būdas yra tiesioginis apmokėjimas internetu.Jei norite, kad kiti mokėjimo būdą, prašome leiskite mums žinoti prieš jums jį užsisakyti.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, Jei ne, užsakymas bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamią informaciją, pavyzdžiui, kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Pristatymas

1.We will ship iš prekių per 7 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti. (jei norite deklaruoti prekes kitos prekės pavadinimą, arba nurodyti vertė pagal užsakymą, prašome mums pranešti kai priėmimo tvarka)

Atsiliepimai

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: aliuminio rėmas nuotrauka, kibiras dekoras, 80 gimtadienio, kibiras geležies, paukščių kambarys, balionas diržas, mažas kibiras, 16 balionas, animacinių filmų sienos, gimnastas trumpas

Lytis MOTERIS
Kietumas MINKŠTAS
Apdaila NĖRA
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Išorinis Dumblo Kišenėje
Spalva rožinė, raudona, juoda, pilka
Rankenų/Dirželiai Vieną
Modelio Tipas Kietas
Stilius Atsitiktinis
Pamušalas NĖRA
Dydis 17cm*6cm*18cm
Pagrindinė Medžiaga PU
Proga Universalus
Uždaryti Tipas Hasp
Modelio Numeris KN-3923-TY
Prekės Pavadinimas Lilen
Elemento Tipas Rankinės
Rūšių maišelius Peties & Crossbody Krepšiai
Formos Kibiras

Parašyti atsiliepimą

LILEN Elnias Apdailos Kibirą, Maišą Moterų Paprastas Atsitiktinis Peties Laukinių Mergaitė Maža Crossbody Krepšys

LILEN Elnias Apdailos Kibirą, Maišą Moterų Paprastas Atsitiktinis Peties Laukinių Mergaitė Maža Crossbody Krepšys

100% visiškai Nauji, Aukštos Kokybės, Mes siūlome Lašas Laivybos Medžiaga: PU Spalvos: Raudona, Juoda, Pilka.Rožinė Dydis: 17cm * 6cm * 18cm Pakuotės Turinys: 1 x Krepšiai, Prašome pastabos: 1, nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi

Panašūs produktai