OBD II GPS Tracker OBD Plug Žaisti Automobilių Automobilių OBD2 Sekimo Prietaisas GPS Locator OBDII Stebėjimo Transporto priemonės Nuotolinio Balso Stebėjimą

Nauja

€16.38

/ €20.47

Yra sandėlyje

Įžanga:

Šis GPS Tracker yra 2G GSM GPS Tracker, kurie dirba pagal galiojančias 2G GSM/GPRS tinklu ir GPS palydovų, jis gali rasti ir stebėti bet tikslus nuotoliniu būdu, SMS, mobiliosios PROGRAMĖLĖS ir interneto stebėjimo programinę įrangą be jokių riba stebėjimo atstumas!Ji priima pažangiausias technologijas, GPS ir LBS dual padėties.Be to, su built-in galingas magnetas, ji gali būti įdiegta labai lengvai ir sandariai ant automobilių, sunkvežimių ir jokio tikslo su metalo sąsaja.

Be to, ši transporto priemonė tracker yra visiškai matomas GPS tracker, kuri yra sukurta įvairių transporto priemonių sekimo programos.Tai palaiko neprivaloma hard-wired automobilinis įkroviklis, kurios pelnas nuolatiniai išorinio maitinimo.Savo built-in GPS imtuvas yra aukščiausios jautrumą ir greitą laiką iki pirmojo išspręsti.Savo quad band GPRS/GSM posistemio palaiko 850/900/1800/1900 MHz, leidžianti TK105A vietą reikia stebėti realiu laiku arba periodiškai stebimi posistemė serverio ir mobiliųjų įrenginių visame pasaulyje!Sistemos integracija yra paprasta, kaip visi dokumentai yra numatyta GPRS ryšio protokolą.GPRS ryšio protokolą palaiko įvairių ataskaitų, įskaitant skubios pagalbos tarnybas), geo-tvoros sienos kirtimo, senkančios baterijos, šoko, signalizacijos ir planuojama GPS padėtį.

Savybės:

1. GPS+LBS Dual Padėties nustatymo Būdų: Jei gps signalas yra geras, prietaisas bus rasti per gps palydovų, jei ne, prietaisas bus rasti per LBS!Pagal GPS nustatymo režimas, tikslumas yra 5-10 metrų, pagal LBS nustatymo režimas, tikslumas yra 100-1000 metrų!

2. Realaus laiko Sekimas: Jūs galite realiu laiku stebėti įrenginį "google maps" per mobilephone, tabletės ir kompiuteris, ir minumum duomenų įkėlimo intervalas yra 10 sekundžių!

3. Istorija Maršruto Peržiūra: APP ir web serveris, galima įrašyti įkelti duomenis iš prietaiso, esančio iki 6 mėnesių, jums bus gali atkurti istoriją maršrutą bet kuriuo metu!

4. Ilgas Laukimo Laikas: Jis turi built-in Li-ion baterija, gali veikiant budėjimo režimu, iki 60 dienų.

5. Nuotoliniu būdu Balso Stebėti: Siųsti "Ekranas+Slaptažodis", kad prietaisu pirmą kartą, tada prietaisą bus paversti į monitoriaus režimą,

dabar, jei jūs paskambinti į SIM kortelės numerį įrenginys, jis bus pasiimti savo skambutį automatiškai, ir jūs galite stebėti balso aplink prietaisą!

6. Greičio viršijimo Signalas: signalas veikia tik pagal nuolatinio buvimo vietos nustatymo režimas.Kai vienetas greitį viršyti greitį jums presetted, ji siunčia pranešimą "greičio signalas!" admin skaičius kas 5 minutes.

7. Smūgio/Vibracijos Signalas: Po to, kai jūs kokteilis žadintuvo nustatymas,prašome nuolat tracker yra stacionarus 5 minutes, tada ši funkcija pradės veikti.Ji atsiųs SMS "jutiklis, aliarmas!" admin numerį, kai vienetas gauti sukrėstas.

8. Judėjimo Signalą: Kai vienetai lieka nejudrus vietoje, 10 minučių, vartotojas gali nustatyti judėjimo signalą, šią komandą "perkelti+passord", tada tokiu atveju, jei prietaisas persikėlė 500m, jis nusiųs signalą SMS "Perkelti Signalizacijos+Platuma ir ilguma" įgaliotajam numerį.

9. Geo-tvoros: Nustatyti geofence už tracker apriboti jo judėjimo rajono.Vieneto nusiųs signalą informaciją APP " ir " web serveriui, kai jis išeina arba gauti iš šio rajono.

10. Žiniatinklio Stebėjimo Platforma ir Mobiliosios programos: LIFETIME NEMOKAMAI !Interneto serveryje, ir tiek " iOS " ir "Android" versiją, APP yra prieinama!

Specifikacija:

* Dim: 47mm * 23 mm * 52mm

* Svoris: 50g

* Tinklas: 2G GSM/GPRS

* Dažnių juosta: 850/900/1800/1900Mhz

* GPS tikslumas: 5m-10m

* Budėjimo laikas: 60days

* Saugojimo Temp.: Nuo -40°C iki +85°C

* Veikimo Temp.: Nuo -20°C iki +55°C

* Drėgmė: 5%--95% nesikondensuojantis

Svarbi Pastaba:

* Šis prietaisas tiesiog gali dirbti su 2G GSM tinklo, ir šį punktą nebus įtraukti Sim Kortelės,prašome nusipirkti ją iš savo vietos.

* Prašome įsitikinti, GSM SIM kortele galima skambinti, siųsti žinutes, GPRS tinkle

* Prašome įsitikinti, GSM SIM kortelė turi pakankamai pusiausvyrą.

* Prašome įsitikinti, GSM kortelės, pradėjo skambinti ID rodymo funkcija ir išjungti skambučio perdavimo.

* Prašome įrašyti GSM SIM kortelę į įrenginį, teisingai.

* Prašome naudoti įprastą SIM kortelę, tracker, ne Micro SIM arba Nano SIM.

Sekimo Programinė Įranga:

* Apie Žiniatinklio stebėjimo platforma:

Nemokamai Interneto stebėjimo programinė įranga,nereikia mokėti mokesčių,prisijungimo puslapį : w.008gps.com

Pasirinkite "Prisijungti pagal IMEI" dėl ekrano apačioje

IMEI Numeris. : ant nugaros pusėje padengti

Slaptažodis: 123456

* Apie Mobiliojo APP Android/IOS Stebėjimas:

Nuskaityti QR Kodą įdiegti programas į savo mobilųjį telefoną.Užregistruoti ir įtraukti abonementą.

Ieškoti "TKSTAR GPS" Apple App Store " / "Google Play" Parduotuvėje arba nuskenuokite QR Kodą įdiegti

Žymos: tracker, gps tracker obd, europos laivybos linija, obd tracker, obd2, 2 obd, gps seklys su wifi, automobilinis gps seklys obd2, gps obd tracker, gps seklys su vaizdo kamera, gps mobile tracker obd

GPS Geografinė Vieta Europa
Įtampa 12V
Baterijos Veikimo Trukmė 30 Val., & Iki
Prekės Pavadinimas Vinidname
Gps Modulis Taip
Modelio Pavadinimas Vinidname-10446
Elemento Dydis 4,7 cm*2.3 cm*5.2 cm
Prašymas automobilių, sunkvežimių ir autobusų ir kt.
Ekrano Dydis Nėra Ekranas
Kilmės KN(Kilmės)
Speciali Funkcija Nuotolinio Valdymo Pultas

Parašyti atsiliepimą

OBD II GPS Tracker OBD Plug Žaisti Automobilių Automobilių OBD2 Sekimo Prietaisas GPS Locator OBDII Stebėjimo Transporto priemonės Nuotolinio Balso Stebėjimą

OBD II GPS Tracker OBD Plug Žaisti Automobilių Automobilių OBD2 Sekimo Prietaisas GPS Locator OBDII Stebėjimo Transporto priemonės Nuotolinio Balso Stebėjimą

Įžanga: Šis GPS Tracker yra 2G GSM GPS Tracker, kurie dirba pagal galiojančias 2G GSM/GPRS tinklu ir GPS palydovų, jis gali rasti ir stebėti bet tikslus nuotoliniu būdu, SMS, mobiliosios PROGRAMĖLĖS ir interneto stebėjimo programinę įrangą be jokių

Panašūs produktai