RUNCAM SWIFT FPV KAMERA HS1177 Geriausia FPV Kameros

Nauja

€33.21

Yra sandėlyje

Specifikacija

Matmuo Runcam, Swift 26mm x 26mm x 30mm (Plotis, Aukštis, Ilgis) ir sveria apie 12g.

Yra versijas, bet yra tik vienas lęšis variantas (2,8 mm), kuri suteikia jums 90 laipsnių FOV. (Aš paprašiau jų, kad kai kurie kiti FOV lęšiai, pavyzdžiui, 2.1 mm 2.4 mm)

Ji mano, 5V iki 17V NUOLATINĖS įtampos, kuri reiškia, kad jis gali būti varomas 2S į 4S LiPo tiesiogiai.

Yra 2 DĻSV jungtys ant nugaros, vieną signalas/galia, o kita yra su OSD (keisti nustatymus).Prie fotoaparato gavau jungtys yra pateikiami šiek tiek juokingas kampas, ne biggie nors.

Ir aš manau, kad tai būtų daugiau prasmės, jei jie įdėti jungtis viršuje, o ne apačioje, todėl, kai jūs pakreipti savo fotoaparatą, tai yra mažiau tikėtina, kad turite kadrų/fotoaparatas paspauskite ant jungtis ir laidus.

Rezultatų Palyginimas su HS1177

Kiekvienas vartotojas tikriausiai turi savo labai savo pageidaujamą parametrus, taigi, aš nusprendžiau išbandyti šiuos kameros tik pagal numatytuosius parametrus tiesiog būti sąžiningas, norėdami suteikti jums idėja, kaip jie atlikti iš karto.

Aš naudoju HS1177 kamera ant mano , nes jis naudojamas bus tik fotoaparatas (manau), kad tilptų ant šio rėmo.Aš perkelsiu ją įgyvendinti ir įdiegti Runcam Swift bandymų, kad visi rodikliai sutampa (VTX, Antenos, PDB ir kt.).

Į HS1177 ir Runcam Swift naudodami tą patį " Sony apdorojimo lustas, ir jutiklis, tačiau pagal gamintojo parametrus, jie atrodo gana skiriasi medžiagos kokybės.

Žymos: derliaus metalo plokštumų, runcam originalas, airplan rc, 30a esc, bwhoop, esc rc, fpv rinkinys lėktuvas, lėktuvo radijo kontrolės, fpv sklandytuvas, objektyvo runcam

Medžiaga Guma
Aerofotografija No
Tipas Lėktuvas
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas

Parašyti atsiliepimą

RUNCAM SWIFT FPV KAMERA HS1177 Geriausia FPV Kameros

RUNCAM SWIFT FPV KAMERA HS1177 Geriausia FPV Kameros

Specifikacija Matmuo Runcam, Swift 26mm x 26mm x 30mm (Plotis, Aukštis, Ilgis) ir sveria apie 12g. Yra versijas, bet yra tik vienas lęšis variantas (2,8 mm), kuri suteikia jums 90 laipsnių FOV. (Aš paprašiau jų, kad kai kurie kiti FOV lęšiai,

Panašūs produktai