50pcs Hot Spring PH Testas Dokumentus Geriamojo Vandens tyrimo Juostelių Vandens Kokybės Testą vandentiekio Vandens, Baseinai, Spa Chloro

Nauja

€1.93

/ €3.21

Yra sandėlyje

Savybės:

1. Atsipalaiduoti ir pamerkti: Šie bandymo juostelės yra skirtos karštos vonios ir karšto mineralinio vandens.Patikimi ir tikslūs rodmenys gali būti gaunamas per kelias sekundes, ir jūs galite mėgautis šalia mirkymas su savo artimaisiais, su lengvumu.

2. Ultra-wide ir lengva skaityti: Mūsų bandymų dokumentus, yra labai aiškūs ne nyksta spalva korteles, kad jas būtų lengviau imti ir skaityti.Be to, jos yra greičiau ir paprasčiau, nei skystas bandymų rinkiniai, tikslumas yra geras.

3. Šį rinkinį sudaro 50 hidroterapija bandymo juostelės, kuri truks 3-5 mėnesius ir bus tikrinama 2-3 kartus per savaitę.Sutaupykite laiko, pinigų, ir rūpesčius, o užtikrintai žinant, kad jūsų vanduo yra subalansuotas ir saugus.

4. 3-in-1/5-in-1/6-in-1 chemijos testas yra neprivaloma: 3-in-1 bandymai laisvas chloras, bromas, PH, bendras šarmingumas; 5-in-1 bandymai laisvas chloras, bromas, PH, bendras šarmingumas, bendras kietumas, bendras Chloras; 6 1 išbandyti nemokamai, chloro, bromo, PH, bendras šarmingumas, bendras kietumas, bendras chloras, cianuro rūgšties.Mūsų šešių bandymų suteikti išsamesnės informacijos apie vandens balansą, galite pasirinkti norimą stilių pagal savo poreikius.

5. Platus naudojimas: Gali būti naudojamas bandymo šlapimo ir seilių aptikti rūgštinės ir šarminės pH žmogaus kūno.Taip pat gali būti naudojama mokyklose, laboratorijos, geriamojo vandens, baseinai, žuvų tankai, hydroponics, akvariumai, maistas, ir pan.

Bandymo metodas:

1. Atidaryti sandarinimo juostos, imti 1 gabalas testas knygoje, uždarykite butelį dangteliu iš karto.

2. Pasinerti reakcijos zonos bandymo juostelės sprendimas bus bandoma 1-2 sekundes, išimkite testo juostelę, ir sudrėkinkite vandens perteklius, su popieriaus.

3. Po 1 minutės, palyginti spalva reakcijos zonos bandymo juostelės su spalvų paletę nustatyti bandymo vertė sprendimas turi būti išbandytas.

4. Spalva palyginimo metu, geriausiai kontroliuojama 60s, per ilgas arba per trumpas turės įtakos skaitymo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vandens Kokybės Testą Knygos

Medžiaga: popierius

Bandymo trukmė: 60

Privalumas: Anti-VC trukdžių gebėjimas

Kiekis: 50pcs/butelis

Bandymo elementus: PH, bendras šarmų, nitritų, liekamojo chloro, bendras chloras, kietumas, bromas

Naudojimas: tinka geriamasis vanduo, akvariumai, baseinai ir pirtys, pramoniniai vandens, tvenkiniai, karšto mineralinio vandens

Pakavimo Sąrašas:

1*Vandens Kokybės Testą Knygos

Pastaba:

1. Traukdami testas knygoje, nelieskite reakcijos pabaigoje testas knygoje, siekiant išvengti užteršimo ir įtakos bandymo rezultatams.

2. Kai išimsite bandymo dokumentus reikiamą skaičių, išlaikyti likusių bandymų dokumentus užklijuotame ir apsaugotas nuo šviesos.

3. Stenkitės, kad skystis turi būti išbandyti, bespalvis arba šviesios spalvos.Prieš bandymą skystis per tamsi spalva, tai gali būti dehidratuota su aktyvuotos anglies adsorbcija.Jeigu skystis turi būti išbandyti, yra gana drumzlinas, tegul tik ji, o ir prisiimti aiškią dalis bandymų po to, kai jis nusėda.

Žymos: keithas, Filtras, aromaterapija inhaliatoriaus, ar, produktas, vėlavimas, aromaterapija stiklo, produkto lytis, nedelsiant lytis, keith titano

Funkcija Bacteriostatic
Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius, Vnt 1pc

Parašyti atsiliepimą

50pcs Hot Spring PH Testas Dokumentus Geriamojo Vandens tyrimo Juostelių Vandens Kokybės Testą vandentiekio Vandens, Baseinai, Spa Chloro

50pcs Hot Spring PH Testas Dokumentus Geriamojo Vandens tyrimo Juostelių Vandens Kokybės Testą vandentiekio Vandens, Baseinai, Spa Chloro

Savybės: 1. Atsipalaiduoti ir pamerkti: Šie bandymo juostelės yra skirtos karštos vonios ir karšto mineralinio vandens.Patikimi ir tikslūs rodmenys gali būti gaunamas per kelias sekundes, ir jūs galite mėgautis šalia mirkymas su savo artimaisiais,

Panašūs produktai