Pasaulyje Žemės politinių d = 25 cm

Nauja

€4.43

Yra sandėlyje

Lentelėje politinių Pasaulyje ryškus dizainas bus puiki dovana jaunimo mokyklos studentas.Ji padės tyrimo geografija planetos vietą žemynuose ir šalyse, palyginti su jais.Pasaulyje, bus suteikti vaikui galimybę geriau pažinti pasaulį, suprasti jo įvairovę.

Srityje pasaulyje yra pagamintas iš patvaraus plastiko, todėl ji nebus padalinta iš atsitiktinio kritimo.Politinis žemėlapis yra pateikiamas ryškių spalvų, kad vaikas bus panašus.Kiekviena šalis turi savo atspalvį, aiškių ribų, pavadinimas, didelių miestų.Be to, žemėlapis, gaublys, kaip ir bet kuri kita, turi pavadinimus žemynus, vandenynus, jūras ir kitus geografinius objektus.Užrašai yra pagaminti rusų kalba, aiški ir lengvai suprantama.

Stovėti ir lanko ryškiai mėlynos spalvos, yra pagaminti iš patvaraus plastiko.Jų spalva yra puikiai kartu su spalva ir tonas pasaulyje srityje ir sustiprinti šventinę nuotaiką sukūrė Pasaulyje.Stendas yra labai stabilus ir pašalina atsitiktinai patenka produktas.Pasaulyje yra optimalaus dydžio, kuris leidžia ne užima daug vietos ant stalo.

Politinės pasaulyje, Tai bus ne tik puiki vaizdinė priemonė vaikui, bet taip pat šviesus apdailos, interjero savo kambario.Mokykloje, toks Pasaulyje, bus pritraukti dėmesį labiausiai neramus studentams ir tapti geriausiu mokytojo asistento aiškindamas švietimo medžiaga.

Žymos: video pasaulyje, pasaulyje maža, pasaulyje de, didelis pasaulyje, pasaulyje žemėlapį pasaulyje, kamuolys pasaulyje, pasaulyje mi, tuščias pasaulyje, dekoro pasaulyje, 3d pasaulyje

Skersmuo, cm 25
Medžiaga lanką plastikiniai
Stovo Tipas Lentelė
Aukštis, cm 35
Prekės Pavadinimas GLOBEN
Medžiaga padėkliukai plastikiniai
Gamintojas Ке012500187
Šalis RUSIJA
Kortelės tipas Politinės
Funkcija Krymo rusijos Federacijoje!
Pristatymo svoris, gr 900
Kalbos Rusų

Parašyti atsiliepimą

Pasaulyje Žemės politinių d = 25 cm

Pasaulyje Žemės politinių d = 25 cm

Lentelėje politinių Pasaulyje ryškus dizainas bus puiki dovana jaunimo mokyklos studentas.Ji padės tyrimo geografija planetos vietą žemynuose ir šalyse, palyginti su jais.Pasaulyje, bus suteikti vaikui galimybę geriau pažinti pasaulį, suprasti jo įvairovę. Srityje

Panašūs produktai