Nauji vyriški Kostiumai Groomsmen Žingsniu Atvartas kostiumas homme Jaunikis vyrų Tuxedos tiktų Alyvuogių žalia Vestuvių Geriausią Vyro Kostiumas (Striukė+Kelnės+Kaklaraištis)

Nauja

€57.73

/ €73.08

Yra sandėlyje

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Mes gamyklos tiekėjas ir 24 valandų internete .Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu , norinčių jums malonu apsipirkti .

Mes galime padaryti standartinio dydžio kostiumai ir pasirinktinis dydis tinka, jei norite, standartinio dydžio kostiumai ,galite pasirinkti stilių, jums norėjo, ir priimti jūsų užsakymą .jei norite custom size kostiumai .turime makesure matavimus ir spalvų ,galite išmatuoti savo kūną pagal šią nuotrauką.tada jūs galite rašyti juos į pastabą, kad arba jūs galite spustelėti Pranešimą Pardavėjas siunčia visus matavimus, ir spalva man, kai jums padaryti jūsų užsakymą .

Standartas Tinka dydis

(prašome pasirinkti tinkamą dydį pagal savo atveju,tai yra labai svarbu mums, kad tinka jums.)

Pastaba: Gerbiamieji,jei pastebėsite, kad pirmiau standartas tinka dydis netelpa jums labai, jums tik priemonė savo kūną pagal šiuos Matavimo Vadovas,ir tada parodyti mums, kūno dydis.Galime pagal užsakymą tinka jums, taip pat.Ir kaina yra vienodi!

Dydžio Vienetas: centimetrų arba colių

1. iškirptė= ? 2.pečių= ? 3.rankovės= ? 4.armhole= ?

5. riešo= ? 6.krūtinės= ? 7.pilvo= ? 8.juosmens= ?

9.hip -= ? 10.striukės ilgis= ? 11.kelnės ilgis= ?

12.šlaunies= ? 13.aukštis = ? 14. masė= ?

Prooduction Rodyti

Standartas Tinka Spalvų Paletę

Grąžinti

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

Gaminius su trūkumais, derinimo bus pasiūlyta keistis.Pirkėjai gali grąžinti daiktus originalioje pakuotėje per 5 dienas po gavimo, jei esate ne laimingas su ja.Mes kompensuosime jums arba siųsti pakeitimas jums per 3 darbo dienas nuo daiktų, gavo.

Originalus Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.Pirkėjai yra atsakinga už laivybos ir įrodymas pristatymo, visi grįžta.

Atlikus patikrinimą jokių gedimų grįžo daiktai, mes atsiųsime jums pakaitalas.

Atsiliepimai

Jei yra kai kurių problemų su spalva ,dydis ,kokybė ,prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį .mes labai norėtume suteikti jums patenkinti sprendimas.jei jums patinka tai ,nuoširdžiai tikėtis penkių žvaigždučių atsiliepimus ,mes bus dirbti sunkiau suteikti jums patenkinti tarnyba .

Ačiū ir Laimingas pirkinių!

Žymos: telefono dangtelį 2016 j5, watc moterų gėlės, moteris, kailiniai paltai dviratį, moteris prancūzijos futbolo, šalis sijonas nustatyti raudona, moteris akimirksniu apyrankė, šalis šaltinio lizdo, moteris kojinės pradinis, sony as3000 monopodzie

terno masculino vestuvių kostiumai vyrams
Stilius Atsitiktinis
Priekiniai Stilius Butas
tuxedos vyrams kostiumas homme mariage
Elemento Tipas Kostiumai.
Tinka Tipas Liesas
Pavadinimas TPSAADE
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Prekės Pavadinimas Fnoexw
Medžiaga Poliesteris
kostiumas vyrams Vėliau kailis ziajać dizaino
smokingas Mens kostiumai
ternos masculino para casamento Kostiumai.
kostiumas homme terno
Lytis VYRAI
kostiumas vyrų kostiumas
Modelio Numeris fs70221
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Drabužių Ilgis Reguliariai

Parašyti atsiliepimą

Nauji vyriški Kostiumai Groomsmen Žingsniu Atvartas kostiumas homme Jaunikis vyrų Tuxedos tiktų Alyvuogių žalia Vestuvių Geriausią Vyro Kostiumas (Striukė+Kelnės+Kaklaraištis)

Nauji vyriški Kostiumai Groomsmen Žingsniu Atvartas kostiumas homme Jaunikis vyrų Tuxedos tiktų Alyvuogių žalia Vestuvių Geriausią Vyro Kostiumas (Striukė+Kelnės+Kaklaraištis)

Sveiki atvykę į mano parduotuvę Mes gamyklos tiekėjas ir 24 valandų internete .Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu , norinčių jums malonu apsipirkti . Mes galime padaryti standartinio dydžio kostiumai ir pasirinktinis dydis tinka,

Panašūs produktai