Sandėlyje Aukštos Kokybės EMF Apsaugos Radiacinės Neutralizers mobiliųjų Telefonų Anti-Radiacijos Lipdukas Rinkinys

Nauja

€1.77

/ €2.08

Yra sandėlyje

Kulka Taškų:

1、Neigiamų Jonų Karoliai: Natūralios medžiagos, lavos ir turmalinas, suteikiančio pakabukas.Stiprinti organizmo biofield, padidinti fizinį gyvybingumą visoje jūsų dieną.Energijos balansas karoliai mano kenksmingų kenkia orgone energijos iš elektroninių.Magnetiniai dažniai ir paverčia jį į teigiamą organizuotas orgone energijos, suderinti su apsaugine galia, Stiprina natūralią organizmo apsaugą nuo žalingų spinduliuotė, iš visų EMF prietaisų !Puiki dovana sau arba savo draugams.

2、EMF Apsaugos Lipdukas: Sumažinti EMF 99%: Šis lipdukas yra išbandytas & įrodyta, kad ši versija tech mobiliųjų telefonų anti-radiacijos raštas skydo lipdukas mažėja.Suma elektromagnetinės spinduliuotės; sumažinti radiacijos poveikio iki 99%; sugeria EMF ir neutralizuoja žalingus EML poveikį / Emį spinduliuotę generuoja elektroninių prietaisų, teikti visapusišką apsaugą į savo kūną.

3、aukščiausios kokybės Medžiagos: Radiacijos skydas lipdukas pagamintas iš radiacinės saugos kino ir neigiamų jonų plėvele, atleidžiantis neigiamus jonus, kurie neutralizuoja teigiamų jonų, kuriuos gamina elektroninius prietaisus, siekiant apsaugoti savo sveikatą nuo EML spinduliuotės.Paprasta Naudoti: galite klijuoti EMĮ lipdukas lengvai atgal, mobiliojo telefono ir kitų elektroninių prietaisų.EML spinduliuotės skydas nėra degraduoja!Jis ateina su ilgą gyvenimą; nereikia pakeisti kasmet, ir ji tarnaus jums ilgą laiką.

4、Lieknas Dydis: Šviesos ir pakankamai plonas, kad nebus, kad telefono sunkesni; nauja ultra-plonas dizainas, ir jūs galite įdėti jį į savo mobilųjį telefoną, ipad ir bet kokių kitų elektroninių įrenginių.Jį galite pasiimti bet kur!Apsaugoti jus ir jūsų šeimą nuo radiacijos.

5、Plačiai Naudojamas: Ši spinduliuotė skydo lipdukas kaip EMĮ apsaugos planšetinį KOMPIUTERĮ, mobilųjį telefoną, pakurti, kompiuteris, oro kondicionierius, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, spausdintuvas, skalbimo mašina ir kt.

Savybės:

Paskirtis:

1. Nėščios moterys,vaikai,vyras, pacientams.

2. Žmonės, kurie naudoja mobiliuosius telefonus,kompiuterius,elektroninių prietaisų ir dažnai.

3. Žmonėms, kurie dažnai naudoja Planšetinį KOMPIUTERĮ " kindle,kompiuteris,oro kondicionierius,šaldytuvas,mikrobangų krosnelė, spausdintuvas,skalbimo mašina,žiniasklaidos ir biuro automatizavimo įrangą.

4. Žmonės, gyvenantys ar dirbantys šalia aukštos įtampos pastotės, radijas, radarų stotis, ir elektromagnetinio perdavimo bokštas.

Kaip naudoti:

1. Pleiskanojimas ir lazdas į galinį telefono, ar kitais elektroniniais Prietaisais.

2. Kai kurie prietaisai gali reikalauti tik vienas Radiacinės saugos lipdukas, ir kiti prietaisai gali reikalauti, 2, 3, ar daugiau, priklausomai nuo prietaiso.

Pakavimo Sąrašas:

6 x EMF Apsauga

Žymos: aulterra emf neutralizatoriumi, organinių kvapų neutralizatoriumi, 5g apsaugos emf blokavimas, stabdžių spinduliuotės kortelės, emf apsaugoti, 5g skydas, stabdžių elektromagnetinis spinduliavimas, stabdžių spinduliuotės audinys, blokavimo audinio emf, audinio emf

Suderinamos Prekės Kita
Modelio Numeris EMF Apsauga
Prekės Pavadinimas CHOETECH
Lipduko Tipas Dalinė Apdaila
Medžiaga Mišrios Medžiagos
Produkto Tipas Lipdukai

Parašyti atsiliepimą

Sandėlyje Aukštos Kokybės EMF Apsaugos Radiacinės Neutralizers mobiliųjų Telefonų Anti-Radiacijos Lipdukas Rinkinys

Sandėlyje Aukštos Kokybės EMF Apsaugos Radiacinės Neutralizers mobiliųjų Telefonų Anti-Radiacijos Lipdukas Rinkinys

Kulka Taškų: 1、Neigiamų Jonų Karoliai: Natūralios medžiagos, lavos ir turmalinas, suteikiančio pakabukas.Stiprinti organizmo biofield, padidinti fizinį gyvybingumą visoje jūsų dieną.Energijos balansas karoliai mano kenksmingų kenkia orgone energijos

Panašūs produktai