Profesionalios Plaukų Žirklės Įkraunamas Elektrinis Plaukų Clipper Vyrų kirpykla Reguliuojamas Vadovas Šukos Teptuku ES

Nauja

€15.40

/ €21.38

Yra sandėlyje

Aprašymas: 1.Ramioje: disko plaukų kirpimo mašinėlės vyrai naudoja unikalų ašmenys-montavimo silent technologija, kuri žymiai sumažina vidinę trintį.Šis variklis plaukų žoliapjovės, vyrai naudoja didelės spartos gryno vario core išjungti variklį. 2.Sklandžiai: keraminiai ašmenys plaukų kirpimo mašinėlės būdingas žemas garsas, aštrus ir patvarus, kietumas yra antra tik deimantai, ryškumas yra 10 kartų didesnis nei įprasta geležtės, ir atsparumas dilimui yra 60 kartų, kad paprasti peiliukai.Tai puikus kirpykla clipper. 3.Lengvas: Tai profesionalios elektrinės žirklės sveria tik 0,7 svarų, nepertraukiamo naudojimo rankos nėra skausminga, bevieliuose "clippers" lengvai saugojimo ir rūšiavimo, patogu visų kampų. 4.Saugai: ašmenys yra sukurta, kaip R-formos buką kampą, kuris nebus sumažinti, net jei peilis yra suspaudė rankomis.Pagrindinės įstaigos, elektros plaukų žoliapjovės turi sklandžiai kraštai ir jokių iškarpymų, kuri tinka vyrams ir vaikams.Šis plaukų clipper tinka vyrams ir vaikams šeimoje.Taip pat rekomenduojama profesionalūs kirpėjai ir dizaineriai. 5.Patogumui: Mes pasirengę užbaigti rinkinį priedai už jus, pavyzdžiui, apriboti šukos, valymo šepetėlis, tepalas. 6.Idealiai tinka jūsų dienos ir kelionių naudoti.Specifikacijos: Tipas:Plaukų Kirpimo mašinėlės Lytis:Unisex Maitinimo Tipas:Elektrinis Įtampa:220-240V Dažnis:50Hz/60Hz Galia:12W Pakuotės Dydis:24*18*5.5 cm/9.45*7.09*2.17" Pakuotė: 1 X Plaukų Clipper 1 X Žirklės 1 X Šukos 4 X Riba Šukos (3, 6, 9, 12mm), 1 X Valymo Šepetėlis 1 X Tepalinės Alyvos, 1 X Apsauga Bžūp Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: pranešk apie netikrą piece anime, nemokamai šuo panpers, fal vestuvių maisto, pranešk apie netikrą nagai kryžius, pranešk apie netikrą ray draudimai nz, fakelashes blink, pranešk apie netikrą kojines storas, padirbtų augalų 70 cm, nemokamai suknelė medaus

Medžiaga Plaukų Kirpimo Mašinėlės
Galia 12W
Maitinimo Šaltinis Kita
Maitinimo Tipas Elektrinis
Elemento Tipas Stiliaus Aksesuaras
Įtampa 220-240V
Modelio Numeris Plaukų Kirpimo Mašinėlės
Dydis Full Size
Dažnis 50HZ/60HZ

Parašyti atsiliepimą

Profesionalios Plaukų Žirklės Įkraunamas Elektrinis Plaukų Clipper Vyrų kirpykla Reguliuojamas Vadovas Šukos Teptuku ES

Profesionalios Plaukų Žirklės Įkraunamas Elektrinis Plaukų Clipper Vyrų kirpykla Reguliuojamas Vadovas Šukos Teptuku ES

Aprašymas: 1.Ramioje: disko plaukų kirpimo mašinėlės vyrai naudoja unikalų ašmenys-montavimo silent technologija, kuri žymiai sumažina vidinę trintį.Šis variklis plaukų žoliapjovės, vyrai naudoja didelės spartos gryno vario core išjungti variklį.

Panašūs produktai