16 mm/20mm Viena Pora Dviračio Pedalo Ašies Ilgintuvai Dviračio Pedalas Pratęsimo Varžtai Tarpiklius už MTB Kelių Dviračio Pedalus Titano Lydinio Ti

Nauja

€19.13

/ €35.43

Yra sandėlyje

Kulka Taškų:

1、Anti-rust Medžiaga: dviračio pedalas extender yra pagamintas iš aukštos kokybės TC4 titano lydinio, kuris yra atsparus vandeniui, anti-rust, antikorozinės, ir ji turi ilgą tarnavimo laiką.

2、2 Dydis Pasirinktinai: dviračio pedalas extender funkcijos 16mm ir 20mm, 2 skirtingų dydžių, jūsų pasirinkimu, gali būti naudojami kartu, vienoje pusėje turėtų neviršija 40mm/1.57 pagal(maždaug).

3、Lengva Įdiegti: unikalus L ir R ženklų, kad būtų lengva atskirti į kairę ir dešinę ilgintuvai.

4、Premium " ir Praktiška: Veiksmingai išspręsti problemą, kad kai kurie žmonės mano, kad pedalas yra per mažas, kad žingsnis, nes jų didelis kojų.

5、Padaryti Dviračiu: Lengva Įdiegti dviračio pedalas extender " gali jums padėti reguliuoti dviračių laikysena ir padaryti dviračiu daugiau natūraliai.

Savybės:

1. Anti-rust Medžiaga: dviračio pedalas extender yra pagamintas iš aukštos kokybės TC4 titano lydinio, kuris yra atsparus vandeniui, anti-rust, antikorozinės, ir ji turi ilgą tarnavimo laiką.

2. 2 Dydis Pasirinktinai: dviračio pedalas extender funkcijos 16mm ir 20mm, 2 skirtingų dydžių, jūsų pasirinkimu, gali būti naudojami kartu, vienoje pusėje turėtų neviršija 40mm/1.57 pagal(maždaug).

3. Lengva Įdiegti: unikalus L ir R ženklų, kad būtų lengva atskirti į kairę ir dešinę ilgintuvai.

4. "Premium" ir Praktiška: Veiksmingai išspręsti problemą, kad kai kurie žmonės mano, kad pedalas yra per mažas, kad žingsnis, nes jų didelis kojų.

5. Kad važiuoti Dviračiu: Lengva Įdiegti dviračio pedalas extender " gali jums padėti reguliuoti dviračių laikysena ir padaryti dviračiu daugiau natūraliai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: titano lydinio TC4

Standartas: apie 20mm/0.79 in,16mm/0.63

Svoris(įskaitant tarpinės): apie 31.6 g (20mm),27.4 g(16 mm)

Pakuotės: hard metal box

Naudojimas: bendrosios už kalnų/kelių/bmx

Rekomenduojama sukimo momento vertė: 35-55N.m

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Dviračio Pedalų Ilgintuvai

Žymos: dviračių veleno, led tarpiklis 20mm, dviračio pedalas titano, pedalo platforma, dviračių ti, dviračiai, dviračių pedalų, pasidaryk pats pedalas dalys, dviratis dviračio pedalas, pratęsimo pedalas, oro kompresorius vandens gaudyklė

Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Pavadinimas pedalas extender
Medžiaga TC4 titano lydinio
Svoris(įskaitant tarpiklis) apie 31.6 g (20mm),27.4 g(16mm)
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Pakavimas sunku metalinė dėžutė
STANDARTAS apie 20mm/0.79 in,16mm/0.63
Prašymas bendras kalnų/kelių/bmx
Rekomenduojama Sukimo Momento Vertė 35-55N.m
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

16 mm/20mm Viena Pora Dviračio Pedalo Ašies Ilgintuvai Dviračio Pedalas Pratęsimo Varžtai Tarpiklius už MTB Kelių Dviračio Pedalus Titano Lydinio Ti

16 mm/20mm Viena Pora Dviračio Pedalo Ašies Ilgintuvai Dviračio Pedalas Pratęsimo Varžtai Tarpiklius už MTB Kelių Dviračio Pedalus Titano Lydinio Ti

Kulka Taškų: 1、Anti-rust Medžiaga: dviračio pedalas extender yra pagamintas iš aukštos kokybės TC4 titano lydinio, kuris yra atsparus vandeniui, anti-rust, antikorozinės, ir ji turi ilgą tarnavimo laiką. 2、2 Dydis Pasirinktinai: dviračio

Panašūs produktai