5VNT Nauji 5000mAh GSP0931134 Baterija JBL XTREME Xtreme GSP0931134 Aukštos kokybės elementus Su Sekimo Numerį

Nauja

€57.70

/ €82.43

Yra sandėlyje

Rusijos Draugui Prašome Atkreipti Dėmesį:- užpildykite tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau .Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.

Ši parduotuvė visos baterijos paramos didmeninė kiekis

Prašome susisiekti su didmeninės kainos, palankios kainos bus pasiūlyta birių kad Labai geros kokybės ir didelio kiekio atsargų dabar.

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.

Mes ją išspręsti, gerai jums.Prašome don ' t open ginčų atsainiai, kitaip jums bus įrašytas kaip bloga kredito mus, www.muzikosperlai.lt, o taip pat Kinijos Pardavėjų Lygoje.Ir būti užblokuotas.

Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš Xiaomi mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% tikras originalas .

Gamintojas : JBL Baterijos Modelis : GSP0931134 Baterijos talpa : 5000mAh Suderinama su : Už JBL XTREME Xtreme Baterija Kilmės Šalis : Kinija, Kas yra sklypas? 5* baterijos

Pridėti Į Krepšelį Ir Sekite Mūsų Parduotuvėje Turi Pirmenybę Pristatymo!

Siuntos Mes išsiųsti savo paketą 2~3 dienas su sekimo numeriu.Galite patikrinti paketų būseną adresu:

Jei sekimo informacija rodo, kad siuntinys pasiekė vietos pašte, o tu negali gauti.Prašome susisiekti su pašto skyriaus darbuotojai ir jiems pasakyti savo paketą sekimo numerį.

Svarbu:

1 100% realias galimybes ir Naujausias baterija.Naujosios Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.

2 Siūlome 2 metų kokybės garantija !Prisiimti atsakomybę už nuostolius ir žalą, tranzito metu!Garantija išbandyti griežtai po vieną prieš pristatant!Jeigu jums netinka nepalikite neigiamų atsiliepimų iš keršto už sugedusį produktą ar kažką, kad jums buvo ne tikėjomės.Pls susisiekti su mumis !!Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

3 W holesale pardavėjas yra vertinama labai palankiai.Jei užsakysite mišrių modelių , Pls susisiekti su mumis į priekį.Kaina bus daugiau pagrįstų!

Žymos: headphon jbl, kolonėlės jbl, GSP0931134, jbl baterry extreme, jbl, baterija jbl xtreme, garsiakalbis xtreme, jbl didelis ekstremalus, jbl xtreme 2 baterijos pakeitimas, baterija jbl xtreme

Baterijos Talpa(mAh) 2801mAh-3500mAh
Suderinamos Prekės Alfa
Prekės Pavadinimas oein
Kilmės KN(Kilmės)
Originalus ar Ne Originalus
Modelio Numeris GSP0931134
Kokybės Sertifikavimo ce
Talpa 5000mah

Parašyti atsiliepimą

5VNT Nauji 5000mAh GSP0931134 Baterija JBL XTREME Xtreme GSP0931134 Aukštos kokybės elementus Su Sekimo Numerį

5VNT Nauji 5000mAh GSP0931134 Baterija JBL XTREME Xtreme GSP0931134 Aukštos kokybės elementus Su Sekimo Numerį

Rusijos Draugui Prašome Atkreipti Dėmesį:- užpildykite tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau .Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai

Panašūs produktai