Sienos Remonto Grietinėlė, Apsauganti Siena Remonto Agentas Sienos Užpildas Atsparus Vandeniui Remonto Agentas Scratch Repair Tool

Nauja

€6.00

/ €9.38

Yra sandėlyje

Sveiki Draugas,

Sveiki atvykę į mano parduotuvėje!!!

Puiki Kokybė ir Protinga Kaina!!!

Paprasta ir patogu sienos remontas: Sienų remontas kremas yra geras pagalbininkas užbaigti smulkaus remonto sienos, ir ten bus ne sienos dae problema, kad nerimauti jums nebėra.Tiesiog atidarykite dangtelį, tada švelniai išspausti ir sunkiai jį ant sienos, kad greitai-džiovinimo pleistras. 130g baltas kremas buvo integruota į sieną, todėl remonto ženklai yra beveik nematomas, pridedant naują išvaizdą ir profesinį poveikį savo sienos.

Greitai džiūstantys, ilgaamžiai ir stiprus: Sienų remontas pasta yra švelni pasta su stipriais klampumo, greitai džiūstantys ir kreko pasipriešinimo.Lengva taikyti, remonto ir antspaudas, jis gali greitai užpildykite skyles ir įtrūkimus ant sienos, dėka nuostabios poveikis universali sienos remonto grietinėlė, galite atkurti bet skyles ir grafiti ant sienos!Su high polymer aktyvi formulė, susidaro pleistras yra įmonė, be nukristi, poveikis yra ilgalaikis, ir gali teikti profesionalias, tvirti ir ilgalaikiai, remontas.

Daugiafunkcinis, vandeniui ir miltligė įrodymas: Kreko remonto kremas gali lengvai išspręsti daugumą sienos dae problemas namuose, mokyklose ir biuruose.Puikiai remonto nagų skylių, sienos įtrūkimus, odos šveitimas, grafiti, dėmių ir įbrėžimų ant sienos.Tai balta balta yra didelio tankio ir geras atsparumas vandeniui, gali veiksmingai užpildyti ir padengti įtrūkimus ir dėmes ant sienos, ir išvengti nuotėkio skystų medžiagų.Gali užkirsti kelią miltligės, šarmų ir krekingo ilgą laiką.

Seifas, nešiojamas: sienos remontas užpildas naudoja vandenį, kaip pagrindinių komponentų, sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų, yra ne korozinis, yra labai ekologiška ir saugo jūsų šeimos sveikata.Balta pasta, jokių dulkių tarša.Rankinių dizainas, mažų ir nešiojamų, labai tinka namų parankinis rinkinys.Galite išspausti tiesiai iš pakuotės, ir jūs galite lengvai naudoti mentele, ir tai nėra lengva gauti savo rankas purvinas.

Spalva: Picture spalva

Medžiaga: Vandeniui remonto agentas

Dydis: 16x5x4cm

Pakuotės Turinys:

1 * 130g Sienos Taisymas Pasta

1 * Grandiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto vaizdai ir aprašymas, tik nuorodos tikslas, todėl prašome žr. skyrių " gaminti.

Apie Mus

Mes paramos Didmeninė/Drop Laivyba Užsakymo

*** Drop Shipping užsakymą, prašome pastaba"Lašas Laivybos Tvarka" , mes jo prioritetus.

*** Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite klausimų apie mūsų produktus , prašome nedvejodami kreipkitės į mus iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.muzikosperlai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1. Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2. Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3. Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4. Mes teikiame tiek po pristatymas ir express pristatymas.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

DĖMESIO: Express pristatymas DHL, EMS, www.muzikosperlai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas. (Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame Patikimas pardavėjas.

Profesinės po pardavimo paslaugas mūsų klientams.

Jei yra klausimų dėl užsakymo, prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, spręsti problemas už jus.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

3. Laukiu jūsų penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Ačiū!

Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

Pasirinkti mūsų parduotuvės!

Nuoširdžiai rūpinkitės savo patogus ir laimingas gyvenimas!

Žymos: hermetikas plytelių, remonto plytelių, visbella, plyšių užpildu, juodas tepalas, skiedinio plytelių, kremas kojoms, , botox, chanel kremas, kreko kremas

Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Parašyti atsiliepimą

Sienos Remonto Grietinėlė, Apsauganti Siena Remonto Agentas Sienos Užpildas Atsparus Vandeniui Remonto Agentas Scratch Repair Tool

Sienos Remonto Grietinėlė, Apsauganti Siena Remonto Agentas Sienos Užpildas Atsparus Vandeniui Remonto Agentas Scratch Repair Tool

Sveiki Draugas, Sveiki atvykę į mano parduotuvėje!!! Puiki Kokybė ir Protinga Kaina!!! Paprasta ir patogu sienos remontas: Sienų remontas kremas yra geras pagalbininkas užbaigti smulkaus remonto sienos, ir ten bus ne sienos dae problema,

Panašūs produktai