5vnt/daug TMM41464P-12 DIP16 integrinio grandyno

Nauja

€2.30

/ €2.33

Yra sandėlyje

Stiprybės ir paslaugų principas, mūsų kompanija!

1; integrinių grandynų mes parduodame, yra pranašesnis, nes integriniai grandynai yra taip pat skirstomi į įvairių kainų ir kokybės lygių, mūsų įmonė yra stiprus inventorių, absoliučiai parduoda integriniai grandynai aukščiausios kokybės ir žemos kainos, ir atiduoti savo klientus!

2; Po mokėjimo, mes galime paprastai laivas šią savaitę, mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

3; Jei negavote prekės per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti prekių ir atsakyti jums kuo greičiau prašome neginčija, ne bus, mūsų tikslas yra patenkinti klientai!

4; Jeigu jums kyla problemų, susijusių su mokėjimo, arba negali įsigyti integrinio grandyno norite, palikite mums žinutę, arba jūs galite palikti savo kontaktinę informaciją, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau išspręsti jūsų problemą yra mūsų tikslas !Apie Logistiką!

1; greitas pristatymas!Prašome pasirinkti, DHL, mes pasirūpinsime pristatymo kuo greičiau, ir jis atvyks 4-10 dienų po pristatymo!

2; Standartinės logistikos!Prašome pasirinkti, www.muzikosperlai.lt Standartinis Pristatymas, transportas paprastai yra 16-40 dienas (transportavimo laikas yra tik apytikslė sąmata) Tai yra logistika, valdoma platforma, transportavimo procesas yra gana saugi, siekiant išvengti prarasti paketai!Prekybininkų rekomenduojama logistika. . .

3; Ekonomikos logistikos!Vertė yra daugiau kaip 6US.Tai nėra rekomenduojama siųsti tokius logistika.Transportavimo laikas yra ilgesnis, pakuotėje yra prarasta daugiau.Stebėjimo informacija yra tik išsiuntė, ir nėra logistikos informaciją į paskirties šalį.Paaiškinti išsamiai čia, aš nenoriu gaišti brangų laiką, pirkėjų laukti.

Žymos: kawaii mados parduotuvė, "lotus" trafaretas spausdina, louboutin kulniukai ebay, hs200 garsiakalbis turėtojas, dažytos paveikslėlį vaikai, kawaii stiklo katės letena, hry lx1 ekranas 6 21, ss e480r šeštadienis reciver, louboutin flats chic

Kitos Dalies Numeris integrinio grandyno
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Mainų Dalies Numeris integrinio grandyno
Gamintojas Dalies Numeris integrinio grandyno
Prekės Svoris 0.01KG
Elemento Aukštis integrated circuit
Specialios Funkcijos integrinio grandyno
Elemento Plotis integrated circuit
Medžiagos Tipas integrinio grandyno
Paskirties Transporto priemonės integrinio grandyno
Elemento Ilgio integrated circuit

Parašyti atsiliepimą

5vnt/daug TMM41464P-12 DIP16 integrinio grandyno

5vnt/daug TMM41464P-12 DIP16 integrinio grandyno

Stiprybės ir paslaugų principas, mūsų kompanija! 1; integrinių grandynų mes parduodame, yra pranašesnis, nes integriniai grandynai yra taip pat skirstomi į įvairių kainų ir kokybės lygių, mūsų įmonė yra stiprus inventorių, absoliučiai parduoda

Panašūs produktai