Naujas Ant-Vyras Supermeno Kostiumas Antman Fullbody Helovyno Cosplay Spandex Ant-Vyras Kostiumų Šou Zentai Kostiumas Nemokamas Pristatymas

Nauja

€58.05

Yra sandėlyje

Naujas Ant-Vyras Supermeno Kostiumas Antman Fullbody Helovyno Cosplay Spandex Ant-Vyras Kostiumų Šou Zentai Kostiumas Nemokamas Pristatymas

Ant-Žmogus yra pavadinimas, kelių fantastikos simbolių, pasirodo knygas, išleistas pagal "Marvel" Komiksus .Persona iš pradžių buvo superhero alias puikus mokslininkas Henkas Pym po išrasti medžiagą, kuri leido jam pakeisti dydį, tačiau, Scott Lang ir Eric OGrady taip pat buvo dėl Ant-Vyras mantijos.

Tai supermeno kostiumas yra naujienų stiliaus kostiumas mūsų svetainėje.mes jį su lycra spandex naudojant 3D sublimacijos spausdinimo .su raumenų atspalvį, tai atrodo labai tikroviški ir labai patogus.

jūs gausite kostiumas pat kaip nuotraukoje,užtrauktukas atgal,jūs galite dėvėti jį labai lengva.

Audinys

Lycra: Tai elastinga, pakankamai mažai blizga,jį galima plauti tik šaltu vandeniu geležies negali būti per karšta ir laikas turi būti trumpas

Dydis

Ar galite pasirinkti standartinio dydžio arba pateikti mums užsakymą matavimai, kiekvienam savo zentai yra asmeniškai pritaikytą ,

Tai trunka apie 3-5 darbo dienas.

Patarimai:

mes gamykloje,todėl mes galime pateikti pigūs kaina, tačiau pažadame, didžiausią kokybės.jei norite,

visa pardavimo, prašome išsiųsti pranešimą (spalvą ir dydį&kiekio), į jav.

mes esame profesija, superhero gamyklos,pradedame kad šis produktas 2004 m.).

taigi, galite bealive mes turime daug įgūdžių,ir mes galime kontroliuoti gamybos savikaina mažiausia

ir proceso laikas bus labai trumpas.normalus yra 3-5 dienas.

kiekvienais metais mes taip pat pateiks keletą naujų stilių, zentai kostiumas.

jeigu jūs esate didmenininkas, arba Agenter gausite patogiau iš jav.

Mes atsiųsime iš pirkėjo užsakymo per 3 darbo dienas, po apmokėjimo gavimo.

Nemokamas siuntimas Oro Paštu visame Pasaulyje,pristatymo laikas, reikia 14--30 dienų.

EMS express tiesiog reikia 7--10 dienų.

DHL express tiesiog reikia 3--7 dienų.

Prašome kreiptis į mūsų dydžių lentelė pasirinkti standartinio dydžio arba pateikti savo išsamią matavimai.

jei norite, kad vaikai kostiumas,prašome pasirinkti dydį xs, ir tada palikti žinutę apie vaikų ūgio ir svorio mes galime costom padariau tai dėl tavęs, ir tai yra nemokama.

PASTABA

1.Ekrano nuotraukos parodė, internete, buvo imtasi pagal mūsų profesinės žmogus naudojant savo modelį.

2.Ten galėtų būti nežymus skirtumas nuo modelio formos ar spalvų, iš kito asmens ,prašome susisiekti su mumis, jei jis ne atrodo kaip nuotraukoje.

MOKĖJIMO

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo.

2.Prašome apdaila mokėjimą laiku, jei jums nuspręsti, pirkti daiktų,nes užsakymas bus atšauktas nei 20 dienų.SUTARTĮ su mumis, jei turite kokių nors mokėjimų problema,mes pasistengsime atsakyti jums per 12hours.

ATSILIEPIMAI

Mes tikimės, kad mūsų pirkėjai, paliko teigiamą atsiliepimą, kai gaunate paketą ir bus malonu su jais,mes taip pat paliko teigiamą grįžtamąjį ryšį, kad visi mūsų vertinami pirkėjų.Jei esate unpleased su juo,Prašome susisiekti su mumis pirmiausia rasime sprendimą patenkinti savo reikalavimą ir padidinti pasitenkinimą.

Siekiant patenkinti klientų poreikius, kiek possiable, mes pateikiame kai kurių bendrojo muitų funkcijos: Gaubtas Nuimamas, atviromis Akimis, Burna, Atviro Veido, Tarpkojo Užtrauktukas Vyrų, Tarpkojo Užtrauktukas Moterų, Rankas Nuimamas, Kojos Nuimamos, Pridėti Pirštai, Laterial Sklandžiai.

jei jums reikia bet vienas tiesiog palikti pranešimą dėl komentaro vietą.

Kai kurie Klientai nežino, detales užsakymą funkcijos, jie turi kai kurių nuogąstavimų, kai jie yra priėmimo tvarka.taigi, mes suteikti daugiau informacijos apie tuos custom funkcijos ten, tiesiog pažvelkite į šią nuotrauką:

PARDAVĖJAS ŽADA

Grąžinimo Politika, Ir Garantija Ir Techninė Priežiūra

1.Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

2.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

3.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.Grąžinamosios išmokos bus tik galutinė pardavimo kaina.Garantinis laikotarpis: 12 mėnesių (galite grįžti remonto).

4.Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).

5.Prieš grįžtant elementus,įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas,ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

1) Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs galite turėti malonaus apsipirkimo internetu.Mes užtikriname, kad jūs galite nusipirkti pačius arba aukštesnės Kokybės produktus už mažesnes kainas iš mūsų parduotuvės.

Žymos: antman blokuoti, wasp, stebuklas ant vyro kostiumas, ant kostiumas vyrams, cosplay wasp, antman, antman kaukė, mergina uodegos, vyrai zentai, ant aprangos kostiumas

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Spandex
Specialios Paskirties Kostiumai
Spalva Raudona ir Juoda
Šaltinio Tipas Filmų ir TV
Pavadinimas Ant-Vyro Kostiumas
Lytis Unisex
Elemento Tipas Rinkiniai
Naudoti Helovinas Kostiumas
Stilius fullbody kostiumas
Sudedamosios dalys zentai kostiumas
Simbolių Ant-vyras
Audinys Lycra/spandex
Modelio Numeris XS-XXXL

Parašyti atsiliepimą

Naujas Ant-Vyras Supermeno Kostiumas Antman Fullbody Helovyno Cosplay Spandex Ant-Vyras Kostiumų Šou Zentai Kostiumas Nemokamas Pristatymas

Naujas Ant-Vyras Supermeno Kostiumas Antman Fullbody Helovyno Cosplay Spandex Ant-Vyras Kostiumų Šou Zentai Kostiumas Nemokamas Pristatymas

Naujas Ant-Vyras Supermeno Kostiumas Antman Fullbody Helovyno Cosplay Spandex Ant-Vyras Kostiumų Šou Zentai Kostiumas Nemokamas Pristatymas Ant-Žmogus yra pavadinimas, kelių fantastikos simbolių, pasirodo knygas, išleistas pagal Marvel Komiksus .Persona

Panašūs produktai