JAKCOM SE3 Sporto Belaidžio ryšio Ausinių-Geriausia dovana su freebuds 3 žaidimų ausinės auricolari burbulas arbatos ausinių

Nauja

€14.68

Yra sandėlyje

JAKCOM SE3 Produkto Aprašymas

JAKCOM SE3 Profesionalus Sportas Bevielės Ausinės

Anti-nuleisti| 10g plonas korpusas | vandeniui IPX4

Ne microphonics | TWS tiesa belaidžio | 12 valandų ištvermės

Profesionalus Sportas Ausinės Nr. 1: Fixedness

SE3 priima gale kabo dizainas, faktiškai pervedimai ausinės fulcrum į išorinį ausies kaulų, todėl, kad ausinės turi tris remti taškų pagal įvairių pozų ir atitinka trikampio stabilumo principas, taip užkertant kelią SE3 nukristi bet intensyvus judėjimas.

Profesionalus Sportas Ausinės Nr. 2: Lengvumas

Ausinės yra pagamintos iš PEEK specialios inžinerijos dervos aviacijos ir kosmoso pramonės klasės, puikios mechaninės savybės ir labai lengvas tankis savybes, priimant vieną ausinių koeficientas 10g - lygiavertės įrodomosios dviejų A4 popieriaus lapų, todėl nešiojantiems gali jaustis plona, kai jį dėvėti.

Profesionalus Sportas Ausinės No. 3: Atsparus Vandeniui

Visos ausinės priima vandeniui IPX4 norma, taigi, ar prakaito ar lietus, bus ne sukelti žalą SE3, todėl siūlo daugiau lightsome patalpų ir lauko sporto patirtį.

Profesionalus Sportas Ausinės No. 4: Nėra Microphonics

Priimtas TWS tiesa, belaidis dizainas visiškai pašalina svorio ir trintis dėl tradicinių ausinių laido kontrolės, sporto ir slopina "microphonics (1).

(1).

Microphonics: vibracijos sukeltas ausinių kabelį sportas yra tiesiogiai perduodama į ausies kanalą per ausines laidas dėl išorinių susidūrimo arba oro pasipriešinimas, todėl nemalonių trinties garso.

Profesionalus Sportas Ausinės No. 5: Ryšio Stabilumas

Built-in TWS dual-ryšys "bluetooth" 4.2 lustas yra stabilus ryšys, spartus ir ilgos, ir yra visiškai suderinama su įvairiais "bluetooth" versijos išmaniųjų prietaisų - mobilaus telefono, planšetinio kompiuterio, nešiojamojo arba stacionaraus KOMPIUTERIO.

Profesionalus Sportas Ausinės Nr. 6: Ištvermės

Du 100mA maitinimo elementų, iki 12 valandų nepertraukiamas žaisti, 60 minučių greitas įkrovimas, akumuliatorių ekranas "iPhone", "iPad" galia.Su viena įkrova, SE3 gali būti naudojamas per savaitę mokymo planą.

Profesionalus Sportas Ausinės No. 7: Garso Kokybė

Parengta remiantis AKG374BT technologija, ir įrengtas 0,5 mm plonas vibracija, diafragma, SE3 siūlo puikus garsas, didelė garso srityje ir pompėja bass, todėl jums patirties neliesti muzikos atlikimo metu sporto.

Profesionalus Sportas Ausinės Nr. 8: Lengva Naudoti

Integruota SE3 ausinės priima mygtukai paprastai yra apie tradicinių ausinių laidą, todėl galite greitai kontroliuoti muzikos ar skambučių metu sporto.

Profesionalus Sportas Ausinės Nr. 9: Laisvų Rankų

Įrengta QuietCommunication2 aktyvi garso ekvalaizeris ir dvigubo mikrofono sistema, ji gali dinamiškai reguliuoti fono triukšmą ir suteikti aiškią ryšio poveikį jums įvairiose aplinkose.Tuo tarpu, SE3, taip pat gali suteikti jums rankas, nemokamas paslaugas, pavyzdžiui, skambinimo transliacijos.

Profesionalus Sportas Ausinės Nr. 10: Balso Asistentas

Kaip dirbtinio intelekto balso asistentas visiškai suderinama su " IOS " ir "ANDROID", jis gali siųsti balso instrukcijas, kad mobiliųjų telefonų per SE3 built-in MIC, efektyviai siekiant išvengti per didelės operacijos sporto.

Pakavimo ir Parametrai

Produkto modelis: JAKCOM SE3

"Bluetooth" versija: V4.2+EDR

Ryšio atstumas: apie 10 metrų

Dažnių diapazonas diapazonas: 20Hz - 20KHz

Baterijos talpa: 100mAh x 2

Įkrovimo laikas: apie 1 valandą

Baterijos tipas: ličio jonų polimerų baterija

Įėjimas: 5V1A

Pakuotės dydis: 75mm x 35mm x 71mm

Dažniausiai Užduodami Klausimą

Mokėjimo priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Užsakymas bus automatiškai išjungtas, pirkėjas nebuvo sumokėti po 20 dienų.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Pakavimo JAKCOM SE3 Profesionalus Sportas Belaidės Ausinės Pakavimo Informacija:

Vidiniai Baltos dėžės: Vieneto G. W yra apie 53g, Padalinio Dydis yra 75mm x 71mm x 33mm;

Išorinis Brown Box: Vieneto G. W yra apie 14768g, Padalinio dydis yra 53cm x 29cm x 37cm , Max su 266pcs Profesionalus Sportas Belaidės Ausinės.

Shippment visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: seeaudio, 12mm šiaudų, mangird arbata, bubbl arbata, burbulas šiaudų, adapteris bose qc25, linsoul, kinera, thieaudio, Daugiau 1 ausinių

Linijos Ilgis 0m
Prekės Pavadinimas imtimercom
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
"Bluetooth" Versija 5.0
Valdymo Mygtukas Taip
Atsparumas 16
Stilius Ausies Kabliuko
Modelio Numeris SE3
Jungtys USB
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Savybės Su Mikrofonu
Skaičius Vairuotojai 2
Parama Atminties Kortelės No
Dažnių Diapazonas Diapazonas 5 - 46500Hz
Karšto Parduoti su 3
Yra bevielis Taip
Garso Valdymas Taip
Reklamą su auricolari
Kodekai Apt-X
Su Mikrofonu Taip
Magnetas Tipas Ferito
Geriausios Rungtynės ausinės
Įkrovimo Būdas kabelis
Atsparus vandeniui Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Funkcija Vaikiška Ausines
Jautrumas 125dB
Paramos PROGRAMĄ Taip
Bendras Harmoninis Iškraipymas 0.06%
Earcups Tipas Uždaromos
Komunikacijos Belaidžio
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Kištuko Tipas NĖRA
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono

Parašyti atsiliepimą

JAKCOM SE3 Sporto Belaidžio ryšio Ausinių-Geriausia dovana su freebuds 3 žaidimų ausinės auricolari burbulas arbatos ausinių

JAKCOM SE3 Sporto Belaidžio ryšio Ausinių-Geriausia dovana su freebuds 3 žaidimų ausinės auricolari burbulas arbatos ausinių

JAKCOM SE3 Produkto Aprašymas JAKCOM SE3 Profesionalus Sportas Bevielės Ausinės Anti-nuleisti| 10g plonas korpusas | vandeniui IPX4 Ne microphonics | TWS tiesa belaidžio | 12 valandų ištvermės Profesionalus Sportas Ausinės Nr.

Panašūs produktai