Galia Prog NitroOBD2 EcoOBD2 Maitinimo Jungiklis Reset už Benzine/Dyzelinas Dvigubo Lusto PIC16F59 Daugiau Galios/Sukimo momento, Kuro Išsaugoti Nemokama Laivas

Nauja

€2.39

/ €2.66

Yra sandėlyje

4 Spalvų Nitro OBD2 EcoOBD2 iš Naujo Perjungti EKIU Chip Tuning Box NitroOBD2 Ekologinio OBD2 Už Benzine Dyzelinių Degalų Sutaupyti Daugiau Galios, Sukimo momento

Tai yra mūsų Visą Chip PCB Lenta ji.Ši funkcija yra daugiau stabilus:

Maitinimo Jungiklis Reset " Funkcija:

Nustatyti iš naujo Mygtuką, Dizainas, lengviau valdyti nei nitroOBD2 Reset Mygtuką factory reset funkcija.Paspauskite mygtuką reset apie 5sec iš naujo.

Powerprog pareigos: Daugiau Galios, Daugiau Sukimo momento Raudona: dyzeliniams automobiliams Geltona: dėl benzine automobilių EcoOBD2 pareigos : 15% Degalų Sutaupyti,Ekonomikai Chip Tuning Box Mėlyna: dyzeliniams automobiliams Žalia: už benzine automobiliai Su On/ Off Mygtuką "Reset"

Aprašymas:

1.NitroOBD2 yra Plug&Drive Pasiruošę prietaiso funkcijos, didinti našumą, variklis. 2.NitroOBD2 yra lengva įdiegti.Tiesiog prijunkite jį į OBD2 jungtis automobilių.NitroOBD2 tinka visiems automobilio metai-1996. 3.Ji veikia pagal protokolai OBD2, kaip remaping Automobilio kompiuteris EKIU.Po vairuotojo 200 km kelių, iš viso, NitroOBD2 prisitaiko prie automobilio,pasak vairuotojų įpročius ir visada išlaiko ECU remaping pagerinti variklio.

Ką Galios Prog padaryti?

Pagal jūsų vairavimo įpročius, Elektra Prog padaro naują žemėlapį, automobilio kompiuteris EKIU pagerinti savo automobilį.Kaip jūs tvarkote daug daugiau KM/Mylios, ji atnaujina žemėlapyje.Tokiu būdu ji saugo automobilio galia ir sukimo momentas didėja.

Kas yra Galia Prog Chip Tuning Box?

Galia Prog yra Chip Tuning Box, kuris gali būti prijungtas prie OBD2 jungties automobilio pagerinti savo automobilį.Kai jis prijungtas prie OBD2 jungties, Elektra Prog gauna informaciją iš automobilio kompiuterio valdymo blokas.Pagal gautus duomenis valdymo blokas, Maitinimo Prog reguliuoja įpurškimo slėgio, kuro kiekis, įpurškimo laikas ir slėgis pagerinti savo automobilį.Galia Prog Chip Tuning Box neviršija gamintojo reikalavimus.Ji veikia tik per tolerancijos variklio.Galia Prog suranda paslėptą galią jūsų automobilį.

Galia Prog nėra pažeisti variklio ir automobilio kompiuterio valdymo blokas arba nesukelia jokių neigiamų pasekmių automobilio gamyklinis nustatymas.Galia Prog nesikeičia visus parametrus visam laikui.Pasukti atgal prie automobilio originalūs parametrai, tiesiog atjunkite Maitinimo Prog iš OBD2 jungtis.Galia Prog suranda paslėptą galią jūsų automobilį.

Galia Prog Savybės:

1. Iki 35% daugiau galios, 2. Iki 25 % daugiau sukimo momento 3. Galia Prog yra labai paprasta naudoti 4. Plug Power Prog į OBD2 jungtis prie jūsų automobilio.Ir pasukite uždegimo apie 30 sekundžių.Ir Pasukite variklio 5. Galia Prog parametrai yra optimalus ir geriausias savo automobilį.Net parametrai yra skirtingi kiekvienam transporto priemonių, kad gali būti būtina atlikti papildomą koregavimą 6.Galia Prog atpažins jūsų automobiliui ir jūsų vairavimo įpročiai po maždaug 200 km/150 mylių važiuoti, ir tada ji prisitaiko, kad atitiktų jūsų automobilis puikiai Galia Prog darbų remiantis televizoriaus signalo forma EKIU.Kaip pasekmė, jis keičia visą įpurškimo žemėlapyje.Pagrindinis skirtumas tarp Galios Prog Chip Tuning Box ir Remapping paieška metodai yra tai, kad Galia Prog Chip Tuning Box yra lengvai nuimamas, ir po to ištraukite jūs einate atgal į gamyklos parametrus.Galia Prog yra pigus ir saugus tipo tiuningas.Remapping visam laikui pakeisti jūsų automobilį.Tai yra brangu nustatyti ir pašalinti negalima.Galia Prog turi variklio apsaugos funkciją ir 100% saugu jūsų automobilių variklio.Galia Prog naudojant spausdintinės grandinės plokštę, SMD technologiją.Galia Prog Chip Tuning Dėžės yra aukštos kokybės.

Montavimo bei Kalibravimo

1. Traukti Automobilį Raktą iš uždegimo 2. Rasti OBD2 jungtis(*) į savo automobilį ir Maitinimo Prog 3. Įkiškite raktą į užvedimo ir pasukite raktą į pirmąjį etapą. (Nereikia pradėti automobilį) 4. Paspauskite reset apačioje, maždaug 5 sek.Atleidus apačioje, tiesiog laukti, o apie 30-54 sek. (Galia Prog bus bendrauti ir užmegzti ryšį su ECU) 5. Pradėti variklis 6. Galia Prog atpažins jūsų automobiliui ir jūsų vairavimo įpročius, po maždaug 200 km/150 mylių vairavimo ir taip Galios Prog bus pritaikyti sau, kad atitiktų jūsų automobilis puikiai daugiau degalų taupymas Kiekvieno prietaiso galima SND.

Ar jūsų automobilis yra OBD2 jungtis ?

Diagnostikos, arba "TPD" yra kompiuterinė sistema, pastatytas į visus 1996 m., o vėliau lengvosios transporto priemonės ir sunkvežimiams, kaip reikalauja Švaraus Oro Akto Pakeitimus, 1990 m. OBD sistemos yra skirtos stebėti kai kurių variklio pagrindinių komponentų, įskaitant atsakingus už kontroliuoti emisijas.

OBD2 nebūtinai automobiliams:

- Parduoti po sausio 1, 1996 m. JAV - Parduoti po sausio 1, 2001 m. Europos Sąjungoje - Su Benzine variklio parduoti po sausio 1, 2003 m.

Žymos: nitro rc, ekologinio obd2, obd2 ekiu chip tuning įrankis, obd2, obd2 jungiklis, carprog, elm327 jungiklis, Nemokamai siunta, automobilio kompiuteris obd2, chip šuo skaitytuvas

Specialybė Du Kartus Valdyba
Programinės Įrangos Versija Nereikia Programinė Įranga
Pakuotė STANDARTAS
Garantija Trijų metų garantija
Sertifikavimo NĖRA
Gyvo Bandymo puikus
Prekės Pavadinimas Nitro&Eko obd2 su Reset " Mygtuką
Funkcija Daugiau Power&Sukimo momentas, o Degalų Sutaupyti
Nitroobd2 Bruožas 1 Automobilių Eksploatacinių Savybių Pagerinimui
Po Pardavimo Paslaugos Geriausia Pasiūlė
Aparatinės Įrangos Versija Naujausia Versija Nitro&Eko OBD2 Power Prog su Jungikliu
Parama Už Benzine Dyzelinas Benzinas Benzinas Automobiliai
Ecoobd2 Funkcija, 2 Apsaugoti Aplinką išmetamų Teršalų kiekio Mažinimas
Kilmės KN(Kilmės)
Ecoobd2 Bruožas 1 Iki 15% Degalų Sutaupyti
Kalbos lietuvių
Nitroobd2 Funkcija, 2 Daugiau Galios, Daugiau Sukimo Momento
Specialios Funkcijos Per OBD2 Sąsaja
Programinės Įrangos Atnaujinimas No
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Galia Prog NitroOBD2 EcoOBD2 Maitinimo Jungiklis Reset už Benzine/Dyzelinas Dvigubo Lusto PIC16F59 Daugiau Galios/Sukimo momento, Kuro Išsaugoti Nemokama Laivas

Galia Prog NitroOBD2 EcoOBD2 Maitinimo Jungiklis Reset už Benzine/Dyzelinas Dvigubo Lusto PIC16F59 Daugiau Galios/Sukimo momento, Kuro Išsaugoti Nemokama Laivas

4 Spalvų Nitro OBD2 EcoOBD2 iš Naujo Perjungti EKIU Chip Tuning Box NitroOBD2 Ekologinio OBD2 Už Benzine Dyzelinių Degalų Sutaupyti Daugiau Galios, Sukimo momento Tai yra mūsų Visą Chip PCB Lenta ji.Ši funkcija yra daugiau stabilus: Maitinimo

Panašūs produktai