100vnt Ilgi Blizgūs Lateksiniai Balionai Storio "Chrome" Metallic Spalvos, Pripučiami Sukimo Balionai Globos Šalis Dekoras

Nauja

€8.55

/ €11.87

Yra sandėlyje

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Medžiagos - Natūralaus latekso, su blizgiu metallo "chrome".

Dydis - ic balionas yra apie 12,5 cm ilgio, iki infliacijos, apie 47 cm ilgio nuo infliacijos.Atsargų 10cm, kai pripučiamos, siekiant išvengti baliono nuo sprogimo.

Galite naudoti šias ilgas balionai pasukti bet kokios formos norite, ir jie yra pakankamai tvirti, kad atlaikytų lūžimo ir galima lengvai formuoti.

Galite naudoti ilgai balionai, Kalėdų dovanos, gyvūnų formos šalis, gimtadienius, klounai, vestuvėms, Papuošalai ir daugiau.

Ilgai balionas yra sunku smūgis su savo burnos., prašome naudoti siurblį.Ištraukite balioną kelis kartus prieš siurbimo sumažinti jos elastingumą.

Spalva : Sidabrinė, žalia, violetinė, juoda, raudona, mėlyna

Medžiaga : Natūralus lateksas.

NAUDOJIMO PATARIMAI :

1.Specialių kvapų šalinimo metodą : Kai gaunate balionai, prašome atidaryti paketą visiškai.

2.Ilgai balionas yra sunku smūgis su savo burną, prašome naudoti siurblį.

3.Ištraukite balioną kelis kartus prieš siurbimo sumažinti jos elastingumą.

4.Atsargų 10cm, kai pripučiamos, siekiant išvengti baliono nuo sprogimo.

5.Pavojus paspringti : Laikyti uninflated balionai, saugokite nuo vaikų.Ištrinti skaldytų balionai ne vieną kartą.

6.Dėmesio : Saulė tiesiai, aukšta temperatūra, aštriais objektais, pernelyg didelės trinties, išspausti įveikti, vėjo, kad bus padaryti balionas lengvai sprogti.

Pakuotės Turinys:100 x ilgi balionai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: vaizdo kamera galinio vaizdo doblo, kameros apsaugos a50, kostiumai otaku seksualinės, kostiumai sadamaza vyrai, kostiumai pynimas suknelė, kostiumai moterims pijama, fotoaparatui prijungti wifi mini, kostiumai moteris vaquer, vaizdo kamera galinio kia forte

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

100vnt Ilgi Blizgūs Lateksiniai Balionai Storio

100vnt Ilgi Blizgūs Lateksiniai Balionai Storio "Chrome" Metallic Spalvos, Pripučiami Sukimo Balionai Globos Šalis Dekoras

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! Medžiagos - Natūralaus latekso, su blizgiu metallo chrome . Dydis - ic balionas yra apie 12,5 cm ilgio, iki infliacijos, apie 47 cm ilgio nuo infliacijos.Atsargų 10cm, kai pripučiamos,

Panašūs produktai