Vadovas Geležinkelių Skaitmeninis Temperatūros Reguliatorius MC-6000 110-240V Šaldymo Termostatas Šildymo Temperatūros reguliatorių 1 Relay W/ Zondas

Nauja

€15.86

/ €30.51

Yra sandėlyje

Produkto Daugiau

Vadovas Geležinkelių Skaitmeninis Temperatūros Reguliatorius MC-6000 110-240V Šaldymo Termostatas Šildymo Temperatūros reguliatorių 1 Relay W/ Zondas

Į vieną pusę temperatūros reguliatorius, galima nustatyti, kaip "šaldymo" arba "šildymo", naudojant 10K bendrojo NTC thermistor kontroliuoti temperatūrą, kontroliuoti, į vieną pusę relė (NO, NC) produkcija.Temperatūra kontroliuojama yra -45°~110°.Jis yra plačiai naudojamas įvairių šaldymo ir šildymo situacijose.

Pagal šaldymo režimas, rezultatas atidaromas, kai temperatūra yra aukštesnė (temperatūros kontrolės vertė + grįžti skirtumas) ir sustoja, kai temperatūra yra temperatūra kontrolės vertę.

Pagal šildymo režimas, rezultatas atidaromas, kai temperatūra yra žemiau (temperatūros kontrolės vertė - grįžti skirtumas) ir sustoja, kai temperatūra yra temperatūra kontrolės vertę.

Savybės:

Reguliuojamas temperatūros kontrolės vertę ir grįžti skirtumas vertės korekcijos funkcija matuojamos temperatūros nuokrypis.

Priimti LTS vadovas rail tipo įrenginio, lengvai ir greitai įdiegti.

Priimti ypatingos konstrukcijos izoliuoti elektros energijos tiekimą, užtikrinti duomenų valdytojo darbą stabiliai, patikimai ir nuolat, kai energijos tiekimas pokyčiai tarp 100V~250V ADC.

Vienas būdas 10K NTC temperatūros jutiklis įvesties ir vienas-taip, NE & NC išėjimo.

Perjungiate šaldymo ir šildymo režimai su temperatūros ekranas.

Vėlavimo apsauga nuo kompresoriaus ir elektros-žemyn atminties apsaugos funkciją.

Temperatūros jutikliai, linija gali būti susiję su bendra vielos 100 metrų.

Nustatyta parametro išsaugoti ilgalaikes atminties galia-žemyn.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta + Juoda

Medžiaga: PCB + FR4

Zondas Modelis: Vandens Lašas Zondas / Magnetas Zondas (Pasirinktinai)

Įrenginio Rėžimas: Standartinis DIN bėgelio įrenginio arba fiksuota instaliacija

Ekranas: 22 * 11mm 3 Skaitmenų LED Ekranas

Maitinimas: ADC 110-240V

Galia: 2W

Mygtukai: Paspauskite tipo Membranos Klaviatūra

Įėjimas: į Vieną pusę (10K)NTC thermistor temperatūros jutiklio išvestis, matavimo diapazonas nuo -50°c~120°

Galia:

1. Vienas-taip, relės, be prisilietimo vietoje šaldymo galia ir NC touch vietoje yra šildymo galia.

2. Dabartinis pajėgumas produkcijos touch vietoje, yra 5A ribojančių apkrovos ir 1A indukcinės apkrovos.Juo galima valdyti 1000W elektrinių šildymo ar elektros varikliu, ar vandens siurblys, 200W.AC kontaktoriaus reikia padidinti pajėgumus didesnė apkrova.

Darbinė Temperatūra: -10°C~50°

Matavimo Diapazonas: -50°C~120°

Nustatymo Diapazonas: Minimali Riba: -45°~kontroliuojamoje temperatūroje, Maksimali riba: kontroliuojama temperatūra~110°

Valdymo Diapazonas: Nuo -45~110°

Temperatūros Kontrolės Grįžti Skirtumas: 1~30°

Uždelsimo Laikas: 0~300S

Nuokrypis Korekcija: -25~25°

Prekės Dydis: 93 * 55 * 44mm / 3.66 * 2.17 * 1.73 į

Prekės Svoris: 84g / 2.96 oz

Pakuotės Dydis: 10.5 * 8 * 6cm / 4.13 * 3.15 * 2.36 į

Pakuotės Svoris: 123g / 4.34 oz

PASTABA:

Maks. apkrovos srovė šio produkto yra 10A, prašome įsitikinti, kad pašalpa (aplink 6A) po ilgo laiko naudojant padidinti naudojant laiką.Parametrai ir nustatykite, kad vartotojo instrukcija yra tie, kai apkrova jungiasi į be galo.Jeigu ryšys ant NC pabaigoje yra reikalaujama, prašome nustatyti atitinkamai.

Paketų Sąrašo:

1 * Temperatūros Reguliatorius

1 * NTC(10K) Temperatūros Jutikliai Linija

1 * Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Žymos: kuprinė vyrų 18l, grubus mens žiedai, tomoyo nendoroid, sanel akiniai nuo saulės, sėdynės padengti lance, gumos slydimo vaikai, rubberduck kojinės, tutu vamzdžių viršūnes 9, sony video vegas

Ekrano Dydis 2.0 - 3.9 Colių
Maks. Matavimo Temperatūra 100°C - 119°C
Maitinimo Tipas ADC 110-240V
Teorija Temperatūros Reguliatorius
Modelio Numeris Temperatūros Reguliatorius
Stilius Įterptųjų
Prekės Pavadinimas KKMOON
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Naudojimas Pramonės

Parašyti atsiliepimą

Vadovas Geležinkelių Skaitmeninis Temperatūros Reguliatorius MC-6000 110-240V Šaldymo Termostatas Šildymo Temperatūros reguliatorių 1 Relay W/ Zondas

Vadovas Geležinkelių Skaitmeninis Temperatūros Reguliatorius MC-6000 110-240V Šaldymo Termostatas Šildymo Temperatūros reguliatorių 1 Relay W/ Zondas

Produkto Daugiau Vadovas Geležinkelių Skaitmeninis Temperatūros Reguliatorius MC-6000 110-240V Šaldymo Termostatas Šildymo Temperatūros reguliatorių 1 Relay W/ Zondas Į vieną pusę temperatūros reguliatorius, galima nustatyti, kaip šaldymo

Panašūs produktai