2020 m. Pavasario rudens Derliaus Diržų Suknelė Didelio Dydžio Moterų Suknelė ilgomis Rankovėmis Prarasti V-kaklo Velvetas Suknelė Moteriška Suknelė FC29

Nauja

€28.22

/ €46.25

Yra sandėlyje

Gerbiami pirkėjas, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

.

dydis(cm)

Krūtinė

juosmens

ilgis

pečių

rankovės

hip

S

96

129

37

42

M

100

131

38

43

L

XL

104

108

133

135

39

40

44

45

Pastaba: 1 colis=2,54 cm

6

Dydis Informaciją(Vienetas:cm)dydžių lentelė(cm): 1cm=0.40 colių

Patarimai:

Mieli, biustas aukščiau yra tik biustas plytelių matavimas.Šis mezgimo suknelė yra lankstus, ir jūs galite jį įsigyti su pasitikėjimu.

Becauseit išmatuotas pagal rankų darbo, prašome leisti 1-3 cm dydžio nuokrypis,

Jei nesate tikri dėl dydžio,prašome pranešti savo svorį, ūgį,krūtinės, liemens, klubų ir t.t informacijos,mes duosime jums keletą patarimų.

Patarimai:

Gerbiami pirkėjas,Jeigu esate iš rusijos Federacijos, prašome palikti savo vardą, pavardę ir adresą, įskaitant savo valstybės ir miesto, kai jūs pateikiate užsakymą, kitaip jūsų paketas bus atgal į mus, tada jūs negalėsite gauti.Ačiū už jūsų supratimą.

Pls Pastaba:

Nuotraukos yra imtis realių prekių.

Tačiau dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymas.

Nedidelis spalvų skirtumas gal egzistavo.

Vežimas

1.Pasaulyje Laivybos.(Išskyrus GOA/FPO)

2.Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija paštu.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.Jei norite gauti elementą anksčiau,galite pasirinkti Express(pavyzdžiui, EMS,DHL, "Fedex" ir tt), jei jūs pateikiate užsakymą,tačiau krovinių mokesčiai bus sumokėti šalia jūsų, tikiuosi, jūs galite suprasti.

3.Prekės yra vežamos per China post".Dauguma šalių bus sėkmingai pristatytas per 20-60 darbo dienas, kaip įprasta,tada kartais ir rusijos Federacijos Brazilija reikės daugiau laiko atvykimui, pls nesijaudinkite apie tai,tiesiog palaukite, paitently savo atvykimo.tada, jei jums nereikia gauti sklypą po pristatymo laikas pažadame, pls nedvejodami kreipkitės į mus,mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Atsiliepimų politikos

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .ir 5 žvaigždutes už išsamų ratingof jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes jums $1 NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų.Mes garantuojame, mes will100% slove jokių problemų už jus.

3.Tada, jei jūs turite pasiūlymų, kad mūsų produktai pls nedvejodami leiskite mums žinoti, mes padarysime viską, kad pagerinti jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas.

Dėkojame už ur kad mūsų parduotuvė, tikiuosi, kad jums bus gera patirtis, have a nice day!!

Žymos: velvetas suknelė marškinėliai, atsitiktinis maxi, velvetas suknelė žalia, suknelė rožinės spalvos aksomo, suknelė mori, sundress žiemą, velvetas suknelė moterims, ilgai aksomo, suknelė kartus, velvetas midi suknelė

Apdaila Mygtukas
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas lovepeapomelo
Stilius derliaus
Spalva Žalia/Geltona
Sezonas Rudenį
Talėja Natūralus
Modelio Tipas Kratinys
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris FC29
Rankovės Stilius Žibinto Lankelį
Iškirpte V-Kaklo
Dydis S/M/L/XL
Siluetas A-LINE

Parašyti atsiliepimą

2020 m. Pavasario rudens Derliaus Diržų Suknelė Didelio Dydžio Moterų Suknelė ilgomis Rankovėmis Prarasti V-kaklo Velvetas Suknelė Moteriška Suknelė FC29

2020 m. Pavasario rudens Derliaus Diržų Suknelė Didelio Dydžio Moterų Suknelė ilgomis Rankovėmis Prarasti V-kaklo Velvetas Suknelė Moteriška Suknelė FC29

Gerbiami pirkėjas, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. . dydis(cm) Krūtinė juosmens ilgis pečių rankovės hip S 96 129 37 42 M 100 131 38 43 L XL 104 108 133 135 39 40 44 45 Pastaba:

Panašūs produktai