Aukštos kokybės Aliejaus tapybos Drobės Kopijos, taip pat žinomas kaip Kalnų Uolų Kelią Kraštovaizdžio Pagal Franz Marc rankomis dažyti

Nauja

€98.65

/ €109.61

Yra sandėlyje

Franz Marc (vasario 8 d., 1880 m. – Kovo 4 d., 1916 m.) buvo vokiečių tapytojas ir printmaker, vienas iš pagrindinių figūrų vokietijos judėjimas.Jis buvo vienas iš įkūrėjų Der Blaue Reiter (Mėlynas Raitelis), žurnalo, kurio pavadinimas vėliau tapo sinonimu su apskritimo menininkų bendradarbiavimas ji.

Franz Marc gimė 1880 m. Miunchene, tada kapitalo Karalystė Bavarija.Jo tėvas, Vilhelmas Marc, buvo profesionalus kraštovaizdžio dailininkas; jo motina, Sophie, buvo namų šeimininkės ir dievobaimingas, socialiai liberalios Calvinist.

1900 metais Marc pradėjo tyrimą , kur jo mokytojai įtraukti Gabriel von hackl išvados ir Wilhelm von Diez.1903 m. ir 1907 m., jis daug laiko praleido Prancūzijoje, ypač Paryžiuje, aplankyti muziejų mieste ir kopijavimo daug paveikslų, tradiciniu būdu, menininkų, studijuoti ir tobulinti techniką.Paryžiuje, Marc lankosi meno ratelių, susitikime daug menininkų ir aktorė Sarah Bernhardt.Jis atrado stipri trauka darbo dailininkas .

1906 m., Marc keliavo su jo vyresnysis brolis Paulius, Bizantijos ekspertų, į Salonikus, atono Kalne, ir įvairius kitus graikijos vietų.Keletą metų vėliau, 1910, Marc sukūrė svarbi draugystė su menininko .1910 metais Marc dažytos Nuogas su Kačių ir Ganyti Arklių, ir parodė, veikia antroji paroda " Neue Künstlervereinigung (Naujas Dailininkų) ne Thannhauser Galerijos Miunchene.

1911 m., Marc įkūrė Der Blaue Reiter leidinys, kurios centru tapo menininku ratas, kartu su Macke, , ir kiti, kurie nusprendė padalinti nuo Neue Künstlervereinigung judėjimas.

Marc parodė, keletas jo kūrinių pirmieji Der Blaue Reiter paroda Thannhauser Galerijos Miunchene tarp gruodžio 1911 ir 1912 sausio. Kaip tai buvo viršūnė vokietijos judėjimo paroda taip pat parodė, Berlyne, Kiolne, Kopenhagoje, ir Frankfurtas prie maino.1912 m., Marc sąlygos , kurių spalvotų ir metodas buvo didelę įtaką Marc darbą; sužavėjo futurizmas ir , Marc sukūrė meną, kuris vis buvo stark ir abstraktaus pobūdžio.Jis tapė " Tigras ir Elnio 1912 ir Bokšto Mėlynos spalvos Arkliai, Lapės, ir Likimas Gyvulių, 1913.

Su protrūkiu I Pasaulinio Karo 1914 m., Marc buvo pašauktas į vokiečių Kariuomenę, kaip cavalryman.By vasario 1916, kaip parodyta laišką, kad jo žmona, jis patraukė į karinė maskuotė.Jo technika, slepiasi artilerijos iš oro pastebėjimas-tapyti paveikslai apima iš esmės pointillist stiliaus.Jis paėmė malonumą kurdami serijos devynios tokios brezentu apima stiliai svyruoja "nuo iki ", įtariama, kad pastarasis galėtų būti efektyviausias nuo orlaiviams, 2000 m ar didesnis.

Po mobilizacijos į vokiečių Kariuomenę, vyriausybės nustatyta žymūs menininkai turi būti pašalintas iš kovos dėl savo saugumo.Marc buvo sąraše, bet buvo smogė į galvą ir žuvo iš karto pagal shell rakštis Mūšio metu Verdun 1916 prieš užsakymų pakeitimo galėtų pasiekti jį.

Naftos Paveikslai Descripitions: 100% handpainted ant drobės, o ne spausdinti, ne plakatas.Visos Kopijos yra Aukštos kokybės.Drobė Tik, be ištempti arba įrėminti.Susisiekite su mumis ir papildomų išlaidų, jei norite rėmo arba ruožas. 100% Pinigų grąžinimo Garantija.Lengva Grąžinimo Politiką.Didmeninės kainos, didelis užsakymą, didelis nuolaida.Visi waterprint ar atlikėjo pavadinimas ant nuotraukos nebus parodė baigtas tapyba.Prašome pažymėti jūsų užsakymą, jei norite pasirašyti atlikėjas Tarptautinės dydžio standartas : 20 "x 24" ( 50x60 cm ), 24" x 36" ( 60x90 cm), 30" x 40" ( 75x100 cm ), 36" x 48 "(90x120 cm ) , 40" x 60" ( 100x150 cm ), 48 "x 72" ( 120 x 180 cm ) , Visi individualų dydį galima .

Custom Tapybos darbai ( Foto prie Drobės, Nuotrauka, Drobė ) : Jums tiesiog reikia atsiųsti mums savo nuotrauką arba nuotrauką, kurią norite dažytos ir leiskite mums žinoti, dydis ieškomas.Mes atsiųsime jums kainą, įskaitant siuntimo išlaidas į duris.Kad patvirtino.Palikite mums savo teisingą pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį.Mes atsiųsime jums užbaigtas tapybos nuotrauką elektroniniu paštu patvirtinti prieš vežimą.Pakeitimai gali būti padaryta, jei esate nepatenkinti su kai kurių dalių dažymas.Laivas Iš pakuotės, pranešti jums sekimo nėra.Kai jūs turite tapybos,jei yra kokių nors problemų,praneškite mums laisvai,mes pasistengsime atsakyti jums 12 val.

Žymos: ženklas chagal, Vaivorykštė, joker plakatas, Menas, franz marc tapyba, abstrakti aliejinių dažų, Dekoras, mandala, canva plakatas, plakatas

Stilius Impresionistų
Forma Vieną
Prekės Pavadinimas Zemalu
Rėmelio režimu Neįrėminti
Paramos Bazės Drobė
Dalykai Abstraktus
Rėmas No
Tipas Naftos Paveikslai
Medžiaga Drobė
Vidutinis Aliejus
Technics Rankomis Dažyti

Parašyti atsiliepimą

Aukštos kokybės Aliejaus tapybos Drobės Kopijos, taip pat žinomas kaip Kalnų Uolų Kelią Kraštovaizdžio Pagal Franz Marc rankomis dažyti

Aukštos kokybės Aliejaus tapybos Drobės Kopijos, taip pat žinomas kaip Kalnų Uolų Kelią Kraštovaizdžio Pagal Franz Marc rankomis dažyti

Franz Marc (vasario 8 d., 1880 m. – Kovo 4 d., 1916 m.) buvo vokiečių tapytojas ir printmaker, vienas iš pagrindinių figūrų vokietijos judėjimas.Jis buvo vienas iš įkūrėjų Der Blaue Reiter (Mėlynas Raitelis), žurnalo, kurio pavadinimas vėliau tapo

Panašūs produktai