100 VNT Defektais, Stačiakampio Prizmę 37*35*3mm Aikštėje PBS Prizmę Skaidrių Dekoratyvinių Prism "Fizinės" PASIDARYK pats"

Nauja

€60.28

/ €70.92

Yra sandėlyje

Savybės 100 VNT Gražus Defektais, Stačiakampio Prizmę 37*35*3mm Dichroic Prizmę Šalies Namų Dekoravimo Meno Karoliai "PASIDARYK pats" Dizainas Specifikacija Medžiaga: Optinio Stiklo Spalvos: Skaidrus, Dydis: 37*35*3mm Kiekis: 100 VNT

Sugadintas!

Negalima naudoti ant Projektoriaus.Galima naudoti kaip Apdaila arba Ressarch.Nuotraukos

1.www.muzikosperlai.lt palaiko Alipay,Viza, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės,Western Union", Banko Pervedimas, Webmoney, QiWi Piniginės ir Boleto per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Galite būti tikri, mokėjimas būtų saugiai saugomi www.muzikosperlai.lt, kol jūs patvirtinate prekių pristatymą jūsų užsakymą. 1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per mūsų numatytasis tvarkymo laikas po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus . 3.Jei jums nereikia gauti elementą po 60 dienų ,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą. 4. Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.Tai uncertian.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokius mokesčius, pasitaiko paskirties šalyse.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės,Importo muitus,mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.Prieš perkant, kviečiame jus susisiekti su mumis dėl bet kokių klausimų turite produktų jus domina.Jei jūs neturite patenkinti su gaminį įsigijote, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Galite grįžti produkto keitimo ar grąžinimo.Šiuo atveju pirkėjai turėtų mokėti už tiek, laivybos mokestis už siuntimą & grįžta.Dėl nekokybiškų daiktų ar remonto daiktų, pirkėjai turėtų atkreipti grąžinimo, laivybos mokestis ir mes išsiūsime pakeitimo nemokamai.(Taikoma tik tiems straipsniams, gavusi 60 dienų.) Už DOA produktas, mes turime teisę prašyti, pirkėjams pateikti nuotraukas/ vaizdo įrašus.Po to, kai mes confiirm situacija, mes pasirūpinsime grąžinti pinigus ar pakeisti savo nuožiūra.Visi produktai yra gerai išbandyta prieš pristatymas.Jei bet DOA siuntas, jūs turite, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne atidaryti ginčus.Mes susisieksime su jumis per 24 valandas & padėti jums dėl bet questionis.Dėkojame, kad pasirinkote mūsų produktus ir ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

1. Jums pasitenkinimo ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.

Labai ačiū!

Geriausi Linkėjimai!

Ačiū!

Žymos: Colt 1911, co2 lazeriu veidrodis, k9 objektyvas, stiklo optikos, lazerio veidrodis, Magorui, pistoletas kablys, magpul moe, ak74su, Objektyvo

Kiekis 100vnt
Medžiaga Stiklas
Naudojimas Optinis
Prekės Pavadinimas Stačiakampis Dichroic Prizmę
SUGADINTA Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Struktūra Stačiakampis Prizmę
Modelio Numeris 37*35*3mm Prizmę
Formos 37*35*3mm Prizmę
Dydis 37*35*3mm

Parašyti atsiliepimą

100 VNT Defektais, Stačiakampio Prizmę 37*35*3mm Aikštėje PBS Prizmę Skaidrių Dekoratyvinių Prism

100 VNT Defektais, Stačiakampio Prizmę 37*35*3mm Aikštėje PBS Prizmę Skaidrių Dekoratyvinių Prism "Fizinės" PASIDARYK pats"

Savybės 100 VNT Gražus Defektais, Stačiakampio Prizmę 37*35*3mm Dichroic Prizmę Šalies Namų Dekoravimo Meno Karoliai PASIDARYK pats Dizainas Specifikacija Medžiaga: Optinio Stiklo Spalvos: Skaidrus, Dydis: 37*35*3mm Kiekis: 100 VNT Sugadintas! Negalima

Panašūs produktai